Galaxy Note 7 ia foc in Australia, produce pagube insemnate

Un Galaxy Note 7 lasat la incarcat peste noapte a luat foc langa patul utilizatorului, provocand pagube de peste 1000 de dolari.

Un nou Galaxy Note 7 a luat foc, insa de aceasta data in Australia, mai exact in camera unui hotel in care terminalul a fost lansat la incarcat peste noapte. Dispozitivul apartine unui analist financiar din tara si nu era incarcat cu un incarcator tert, ci chiar cu un incarcator original, barbatul care il detine afirmand ca acesta a luat foc din senin.

Barbatul dormea in momentul in care terminalul Galaxy Note 7 a luat foc langa patul sau, el afirmand ca acesta scoada diverse sunete care l-au trezit, apoi au inceput sa iasa flacari si fum din el. Terminalul a ars atat de intens incat a distrus unele obiecte de mobilier si barbatului i s-au perceput 1800 de dolari australieni pentru repararea lor.

Cei de la Samsung au fost desigur atentionati in legatura cu problema si o investigheaza, compania avertizandu-si toti clientii australieni sa readuca terminalele Galaxy Note 7 de unde le-au cumparat. Samsung a vandut aproximativ 51.000 de terminale in Australia si le cerere tuturor clientilor sa-si returneze terminalele cat se poate de repede.

Un Galaxy Note 7 ia foc si face pagube de 1800 de dolari

Iata ca problema unui Galaxy Note 7 se poate transforma in ceva foarte costisitor pentru ca acum barbatul trebuie sa plateasca pagube care au valoarea a doua terminale Samsung. Desigur ca probabil Samsung va acoperi daunele pentru a nu risca un proces, insa chiar si asa, este clar ca nu vorbim aici doar despre eventuale probleme fizice ale utilizatorilor.

Galaxy Note 7 foc australia

Samsung a confirmat faptul ca zeci de terminale Galaxy Note 7 au luat foc din senin din cauza bateriilor defecte, insa se pare ca exista multe astfel de incidente separate inregistrate si in Australia. Acesta este si motivul pentru care Samsung a decis sa le ceara australienilor sa-si returneze terminalele cat se poate de repede la magazinele de la care le-au cumparat.

“A inceput sa scoata sunete ciudate, dupa aceea s-a auzit o pocnitura, iar foc si fum au inceput sa iasa din el. M-am trezit cand a pocnit si cand m-am uitat, foc si fum curgeau din terminal. A trebuit sa il arunc pe podea si sa deconectez cablul, apoi am folosit perna pentru a stinge focul.”

Nu stiu cati oameni au avut probleme similare cu obiecte distruse de terminale Galaxy Note 7 care au luat foc, insa este clar de ce Samsung decis sa faca o rechemare istorica.

46 COMENTARII

  1. Da urata treaba cu note-ul. Multa lume o sa se gandeasca de 2 ori pe viitor la achizitionare unui model samsung oricare ar fi el, fie seria s cu edge sau fara sau chiar Note.

  2. No comment , zici samsung si se subintelege … Pacat de oamenii care se lasa inselati de publicitatea samsung si ajung sa plateasca pt asemenea pocnitori si la propriu …

  3. Intrebat azi, cat de usor pot recunoaste un samsonist .. Am raspuns.
    Pune-i sa zambeasca, au cu totii dintii sparti…… :))))))))))

  4. Pai 1800 dolari nu reprezinta o paguba importanta. Mai mult, vorbim despre dolarul australian (AUD), care este mai slab decat dolarul american (USD). Cursul este de 1AUD = 0.76 USD, asa incat 1800 AUD = 1375 USD. Parca nu mai e asa de mare paguba, corect?

  5. el a vrut sa zica ca se vor gandi mult inainte daca sa cumpere un samsung sau altceva cu android,huawei,sony,htc etc..nu stiu de ce vorbesti de apple,pt ca iphone nu vine cu android

  6. :))) Da, sigur! Când am citit titlul am crezut că e vorba de pagube de sute de mii sau milioane de dolari. 1400 e o pagubă, dar nu însemnată 🙂

  7. Asta cu telefoanele care iau foc, depaseste orice problema avuta de Apple in trecut. Daca ai un somn profund, lasi tel in alta camera etc, te poti trezi cu casa in flacari… mai rau, poate nu te mai trezesti.

  8. Samsonistii au deja de unde alege: cel mai bun ecran din industrie, cea mai buna camera din industrie, cel mai bun design, cea mai recenta tehnologie de incarcare (wireless, rapida), cel mai bun sistem de operare fara lag.
    Nu stiu ce ar putea oferi iPhone in plus, si sa faca gelosi “samsonistii”. Cand ai ce e mai bun, totul in jur pare insuficient.

  9. Nu a explodat. Va anunt, stai linistit. Nu sunt avocatul apple sau sansung. Folosesc produsele apple cu placere (macbook air,apple tv, ipad mini3 ; ceasul si iphone6s+ au fost vandute). Pt o perioada o sa folosesc tel de la samsung pt ca e cu mult peste ce ofera apple in momentul de fata (s7edge si note7).(parere personala).

  10. :)) ai inteles nimic. Mai citeste o data ce a scris rundown si ce a raspuns george89. Daca e sa raspinzi, raspunde politicos daca poti daca nu…

  11. Daca erati asa de fericiti nu cred ca mai erau atat de multe comentarii acide pe blog, eu cred ca va lipseste marul de pe spate si in mintea voastra asociati marul cu un produs premium astfel incat aveti un complex de inferioritate fata de consumatorul Apple, nu de produsele lor si in continuu doriti sa va justificati alegerea voastra fara ca cineva sa v-o ceara. Sper sa nu deranjez pe nimeni.

  12. Comentariul tău arată că pentru tine, mărul este ceea ce dă valoare produsului, și prin valoarea produsului capeți și tu valoare. Crezi greșit, cel puțin în ceea ce mă privește, și sunt convins că marea majoritate a celor care comentează aici nu dau valoare mărului.
    Eu comentez acid la comentariile acide, iar ca exemplu, poți vedea comentariul la care mi-ai răspuns.
    În logica ta, jiji nu este fericit, Scrb asemenea, iar cei doi împreună cu cei de teapa lor își varsă frustrările prin comentarii acide.

    Eu nu pot avea niciun complex de inferioritate față de niciun utilizator Apple, eu însumi fiind utilizator de produse Apple. Nu pot avea sentiment de inferioritate față de agramați, impertinenți, snobi, fie că sunt utilizatori de produse Apple sau ai altor mărci.

    Nu în ultimul rând, am remarcat de mult ori l-am comentariile tale faptul că te scuzi oarecum în final: “sper că nu am deranjat” , sau “nu vreau să supăr pe nimeni”, etc. Asta spune despre tine că ești o persoana care se teme de conflicte, și astfel ești tentat să faci pe placul altora doar doar să nu fii om conflict. Asta înseamnă că ești ușor de manipulat atunci când lucrezi cu alții. Tu nu poți spune dacă așa este într-adevăr, ci doar cei care lucrează sau au lucrat cu tine.

  13. E foarte tare să ai atâtea griji când vine vorba de încărcarea unui telefon!
    Pe vremuri, erau niște plăcuțe de pus lângă ușa de la intrare pe care scria

    “La plecare verificați dacă ați oprit:
    – Apa
    – Gazele
    – Lumina”

    Acum ar mai trebui adăugat și
    “- Încărcarea Samsung”

  14. Domnule Prof. Dr. (în psihologie analitică, lingvistică, informatică, marketing, business management, business planning, e-business, Samsonistică etc) Viorel Predatorul, sunteți, de departe, Dumnezeul oricărui subiect, cunoștiințele eminenței dvs. fiind nemărginite.
    Vreau să vă mulțumesc în numele comunității acesteia pentru distinsa onoare de a citi zilnic câteva fragmente de ambrozie intelectuală, întrupate de comentariile dvs.

  15. samsoniști nu este un termen corect deoarece aduce referire la samson. dacă te referi la cei care folosesc samsung ar trebui să folosești termenul de samsungiști. 😉

  16. Asta e un blog creat pentru produse Apple si vad mai multe comentarii si voturi negative. Nu inteleg de unde atata rautate, poate ne explici tu ca vad ca le sti pe toate. Altfel daca vrei sa vezi cat de usor sunt de manipulat hai sa ne cunoastem, sau daca ai impresia ca fug de conflicte. Nu incerca sa ma caracterizezi ca nu ma cunosti, eu am generalizat mai sus, era doar o parere. (“eu cred ca va lipseste…”), in schimb tu esti foarte sigur pe tine, de aceea as vrea sa vezi ca te inseli.

  17. Nu intelegi de ce atata rautate ? ….pai articole Anti Samsung in continuu cu tot felul de aberatii , trolii Apple cu ironii la adresa Samsung incontinuu si atacuri la userii care nu sustin Apple pentru ca le este pernis de la conducerea site ului
    Daca am asculta sfatul lui Amfetamin si toti userii care folosesc android sau ios/android sar cara crezi ca userii ca Srb , Gigi , DanielN etc crezi ca ar scrie chesti constructive ?

  18. Sa stii ca Viorel spre deosebire de multi useri de aici este un om corect , civilizat , cu un vocabular adecvat cu care poti purta o discutie civilizata bazata pe argumente solide si respect
    Daca nu poti aprecia astfel de oameni mai bine taci ….poate tu ii apreciezi pe ce ca Srb sau Gigi pentru munca depusa aici (atacuri la persoana , ironii nejustificate , trolat in continuu , jigniri permanente)

  19. Amice, nu contest că este un om civilizat, cu vocabular diversificat și nici că este un om informat. Doar făceam puțină bășcălie inofensivă și complet neînjositoare.

    Nu sunt troll și nu apreciez troll-ii, dar nici hater, cu zeci de conturi, cu sute de comentarii defăimătoare, injurioase, ba chiar ticăloase la adresa blogului, administratorului sau a user-ilor cu care nu sunt de acord.

    Așa că, nu mai fi lup moralist cu mine, că nu avem nimic de împărțit.

  20. Mircea, mi-ar placea sa ne cunoastem. Cand vin in tara cu prima ocazie, ne dam o intalnire daca iti face placere. Nu stiu cum sa interpretez comentariul tau, ca provocare, sau ca propunere amicala :((
    Eu ti-am facut profilul pe care ti-l face o persoana de resurse umane, daca tu esti o exceptie, bravo!

    Asta nu este un blog pentru produse Apple, ci este un site de tehnologie in care se scrie enorm despre Samsung, Android si produse concurente Apple. Nu vad nimic rau in asta, ci dimpotriva, cred ca este o calitate. Nu vad de unde ofuscarea ta ca unii comenteaza in verde sau roz. Fiecare comenteaza cum ii place, iar unii o fac cu tact, in timp ce altii o fac taraneste. Daca esti impotriva unei idei, o poti combate in mod civilizat.

  21. Icetitika, hai las-o moale, ca nu am chef sa dezvolt si cu tine vreun conflict :))) Iti accept multumirile, ia si pupa mana, dupa care sa dai cu praf de mers, si sa canti la alta masa :)))

  22. Uufff… Respir cu ușurare acum! Nota 10 pentru simțul umorului, și scuze dacă am reacționat exagerat anterior 🙂 De acum, tu mă poți lua la mișto și nu mă voi supăra 🙂