iPhone 7 – primele poze facute cu noua camera

Primele poze facute cu noile camere iPhone 7 si iPhone 7 Plus au aparut pe internet in cursul acestei seri direct de la compania Apple.

Primele poze facute cu noua camera iPhone 7 au fost publicate de catre compania Apple in propriul website pentru a ne demonstra ce inseamna calitatea. Vorbim despre poze facute atat cu noua camera iPhone 7, cat si cu camera iPhone 7 Plus, cea din urma fiind duala si avand mult mai multe imbunatatiri tehnologice si software decat cea dintai.

Pozele prezentate de catre compania Apple in cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 7 au fost cu adevarat impresionante, iar pe website-ul sau le gasiti pe cele de mai jos. Desi ele au fost cel mai probabil modificate pentru a avea dimensiuni potrivite pentru web, daca va veti uita la conferinta, veti vedea ca vorbim despre o calitate fara precedent pentru iPhone.

Phill Schiller a afirmat ca Apple nu vrea sa detroneze DSLR-urile cu aceste noi camere, dar ca doreste sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a face poze excelente cu ele. In aceasta idee, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au camere foarte bune, una mai grozava decat cealalta, iar aici oamenii vor avea o alegere grea de facut cand vor face o achizitie.

Primele poze cu noile camere iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Inainte ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa fie prezentate ni s-a spus ca ele vor avea camere excelente, iar compania Apple a demonstrat cat se poate de clar acest lucru pe scena evenimentului sau. Desigur ca pentru a face poze perfecte iti trebuie si indemanare, insa aceste terminale simplifica foarte mult pentru noi procedura de a inregistra poze.

Deci, ce parere aveti, isi merita camerele banii ?

poze camera iPhone 7

poze camera iPhone 7 1

poze camera iPhone 7 2

poze camera iPhone 7 3

poze camera iPhone 7 4

poze camera iPhone 7 6

poze camera iPhone 7 5

poze camera iPhone 7 7

poze camera iPhone 7 8

poze camera iPhone 7 9

poze camera iPhone 7 10

poze camera iPhone 7 11

poze camera iPhone 7 12

poze camera iPhone 7 13