Carcasa Fuze aduce portul audio de 3.5mm in iPhone 7

O noua carcasa numita Fuze a fost gandita pentru a readuce portul audio in iPhone 7 pentru nostalgicii care ii simt lipsa.

Daca inca nu v-ati obisnuit cu ideea ca iPhone 7 nu are port audio de 3.5mm, ei bine o noua campanie pentru finantarea unei carcase numite Fuze v-ar putea fi de ajutor. Vorbim despre o carcasa pe care producatorii sai au creat-o special pentru cei carora le lipseste portul audio de 3.5mm din iPhone 7, ea avand unul implementat.

Mai exact, carcasa are la baza nu doar un port Lightning, ci si unul de 3.5mm, iar utilizatorii pot folosi orice pereche de casti cu aceasta carcasa. Castile standard cu jack de 3.5mm pot fi introduse in acel port, el fiind conectat la conectorul Lightning care se introduce in portul aferent din iPhone 7, asa ca utilizatorii pot asculta muzica fara probleme.

Solutia celor de la Fuze ofera posibilitatea de a evita sa utilizam adaptorul pentru portul audio de 3.5mm inclus de catre compania Apple in cutia in care livreaza iPhone 7. Separat de readucerea portului audio de 3.5mm in iPhone 7, carcasa are inclusa si o baterie de 2400 mAh pentru iPhone 7 si 3600 mAh pentru iPhone 7 Plus, deci in esenta dubleaza autonomia.

In momentul de fata creatorii carcasei Fuze cer 49 de dolari pentru cei care finanteaza proiectul, ei urmand sa primeasca un model daca suma totala va fi atinsa. In magazine, carcasa Fuze va fi vanduta la pretul de 69 de dolari, insa asta abia din decembrie, daca suma necesara pentru lansarea sa va fi stransa de la investitorii din intreaga lume.

“Fuze restores 3.5mm audio jack for iPhone 7 and 7 Plus. It delivers a doubled battery life as well as scratch and shock protection, all while maintaining the iPhone’s compact profile. We need your help to bring back the jack. When you purchase Fuze, you purchase the freedom of choice.”

Fuze port audio iPhone 7

Fuze port audio iPhone 7 2