chroot.ro Black Friday – reduceri la gazduire si servere virtuale

Cu ocazia Black Friday 2016, chroot.ro, cei care gazduiesc iDevice.ro, organizeaza o campanie de reduceri foarte bune la gazduire web si servere virtuale OpenVZ. In spatele chroot.ro se afla Bogdan, omul care a avut grija ca iDevice.ro sa existe si sa functioneze fara cusur din momentul lansarii, in anul 2009, si pana in prezent.

Cu ajutorul chroot.ro, iDevice.ro a primit peste 50.000 de romani, unici, in zilele prezentarii iPhone 7, dar si in aceste zile ale Black Friday 2016. Desi putina lume stie asta, chroot.ro gazduieste website-uri cunoscute din Romania si a pus “umarul” la tinerea in functiune a catorva magazine online cu ocazia campaniilor Black Friday organizate in Romania.

Cu ajutorul lui Bogdan am reusit sa rezolv de-a lungul timpului orice fel de problema legata de functionarea iDevice.ro, si credeti-ma ca au fost extrem de multe, iar in momentul de fata nu cred ca exista vreo firma de gazduire web din Romania care sa aiba un om la fel de dedicat pentru garantarea faptului ca website-ul clientului merge, fie zi sau noapte, indiferent de probleme.

Toata lumea care m-a intrebat pana acum despre o firma de gazduire web de calitate, a primit drept recomandare chroot.ro si va spun, cu peste 7 ani de experienta in spate, ca nu veti gasi ceva mai bun in Romania. Cu aceeasi caldura va recomand sa profitati de reducerile Black Friday 2016 pe care chroot.ro le va avea in aceasta pagina incepand cu ora 23:59 a acestei zile.

Indiferent ce intrebari ati avea, sau ce configuratii de servere ati dori, nu ezitati sa-i contactati la contact@chroot.ro pentru ca veti gasi flexibilitate si preturi cu mult mai bune decat v-ar putea oferi oricine altcineva care va si poate garanta calitatea serviciilor.

Reducerile se termina pe data de 21 noiembrie, asa ca aveti timp sa va decideti, chiar daca doriti si ceva mai mult decat oferta de Black Friday.

chroot-ro-black-friday-2016