Smart Protection® – folii de protectie fabricate in Romania, la reducere de 1 Decembrie

Smart Protection, unul dintre cele mai cunoscute magazine care comercializeaza folii pentru smartphone, tablete, sau laptop, are reduceri masive de 1 decembrie.

Ne dorim a fi o aniversare adevarata si, asa cum fiecare ne asteptam sa primim un cadou de ziua noastra, si noi cei de la Smart Protection® ne dorim sa va oferim cadou un cupon de 30% reducere la toate foliile de protectie si sticle securizate de pe smartprotection.ro. Cu siguranta veti putea gasi modelul preferat, sunt peste 1800 disponibile. Daca nu ati gasit o folie pentru device-ul preferat, va putem crea una la comanda, fara costuri suplimentare.

Zi de zi, prin zecile de mii de produse vandute si aprecierea clientilor nostri, am dovedit ca si in Romania se pot produce produse premium. Si aici exista magazine online care isi respecta clientii si ofera servicii de nota 10. Multumim, pe aceasta cale, tuturor clientilor nostri pentru sustinerea si increderea oferita. In prezent, folia Clasic Smart Protection® made in Romania a ajuns in peste 8 tari, printre care Anglia si America. Am ajuns la acest nivel pentru ca multi dintre dumneavoastra ne-ati testat produsele iar mai apoi v-ati indragostit de foliile noastre.

Pentru ca stim ca va plac iPhone-urile, avem cateva solutii de protectie perfecte pentru acestea.

Nu promovam in mod special o solutie sau alta. Fiecare e liber sa isi faca alegerile cum doreste. Va putem face,totusi, cateva sugestii din punctul de vedere al unor profesionisti care asta fac zi de zi: protejeaza telefoanele clientilor prin produse premium dedicate.

smart-protection-folii-1-decembrie

Solutii valabile pentru toate modelele iPhone si nu numai:

Folia Clasic Smart Protection® – o folie cu grad militar din polimeri elastomeri, claritate 100%, selfhealing…si toate cele pe care le stiti deja despre astfel de folii. O consiliem atunci cand ne dorim ca device-ul nostru sa ramana original (acelasi design nemodificat, ingrosat sau alterat in vreun fel). Ofera o protectie de 6H impotriva socurilor fizice, in 90-95% din cazuri este suficient de puternica pentru a preintampina spargerea display-ului la un impact direct cu

obiecte sau suprafete dure. Se muleaza frumos chiar si pe telefoanele curbate, gen iPhone 7, acoperind inclusiv marginile telefonului si display-ul putin curbat al acestora. Este placuta la atingere, oferind un mic grip facand mai sigura manipularea device-ului.Datorita stratului de autovindecare, poate fi usor vizibil un efect de coaja de portocala, insa doar atunci cand telefonul este stins. Efectul devine insesizabil cand display-ul este utilizat, acesta fiind insa mult mai putin vizibil la foliile Clasic Smart Protection® fata de alte folii de pe piata, datorita materiei prime superioare folosita in productie.

smart-protection-reduceri-accesorii

Folia Tempered Glass – Ultra Smart Protection® este un produs de o calitate premium. De ce spunem asta? Pentru ca este testat si apreciat de mii de clienti. Am fost promotorii acestui produs in Romania incepand de acum 3 ani cand a aparut ca solutie de protectie. De atunci si pana astazi, lucrurile s-au schimbat. Piata s-a deteriorat foarte mult si au aparut diferite produse denumite Tempered Glass cand, in realitate, nici macar nu contin sticla tratata termic.La fiecare colt de strada si pe toate site-urile de reduceri gasim sticla securizata, toti spunand ca a lor este originala si de calitate. In realitate, diferenta se vede atunci cand testezi o sticla low cost pe propria “piele”. Chiar credeti ca putem reusi sa protejam un smartphone de 3000 de ron cu o sticla de 15-30 ron si in urma unui eveniment neplacut, acesta sa scape nevatamat? Cat costa un display de iPhone 7 ? GSM-urile spun ca inca nu este in stoc furnizor dar din informatiile detinute de noi, se poate ajunge la sume si de peste 1000 ron. Astfel, nu cred ca ne dorim sa ne plimbam prea mult in jur cu telefonul nostru neprotejat.Asta daca nu avem cumva asigurare CASCO. Am tot testat materiale si solutii pana cand am ajuns la o calitate satisfacatoare atat pentru noi cat si pentru clientii nostri. Va oferim folie de sticla care sa acopere intreg display-ul unui iPhone chiar si al celor curbate. Nimeni nu poate garanta ca un telefon protejat va fi 100% ferit de evenimente neplacute dar putem declara sincer ca va proteja telefonul dumneavoastra mai bine de 100% decat o folie ieftina(referindu-ne nu doar la pret ci si la provenienta si calitate).

Puteti vedea un video mai jos cu ce inseamna folia fulldisplay pentru iPhone.

Va multumim ca ne-ati urmarit si speram ca articolul a reprezentat o informatie utila pentru multi dintre dumneavoastra. Si nu uitati: de 1 Decembrie, va asteptam pe smartprotection.ro, cu promotii si reduceri spectaculoase.