Apple lanseaza noi wallpaper-uri pentru iPhone, iPad si Mac

Pentru a sarbatori noul an chinezesc, compania Apple a lansat in cursul acestei zile o serie de wallpaper-uri noi pentru chinezi, dar si utilizatorii din intreaga lume. Vorbim despre 5 wallpaper-uri noi care au fost create special pentru fiecare iPhone, iPad, iPod Touch si Mac care mai functioneaza, deci le puteti utiliza pe oricare dintre produsele Apple.

Avand in vedere ca wallpaper-urile acestea sunt facute pentru a sarbatori noul an chinezesc, este lesne de inteles ca ele contin personaje si elemente specifice tarii pentru care au fost create. Apple le ofera pentru descarcare si instalare intr-o pagina din website-ul dedicat Chinei, asa ca nu le veti putea gasi in vreo alta tara, daca sunteti interesati de ele.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate wallpaper-urile.

apple-wallpaper-nou-an-chinezesc

Articolul precedentFolii de telefoane la eMAG cu preturi de la 1 LEU
Articolul următorApple va folosi ecrane IGZO pentru MacBook in 2017
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.