Prototipul unui iPod Classic a fost pus in vanzare pe eBay

Prototipul rar al unui iPod Classic a fost pus recent in vanzare prin intermediul binecunoscutului website de licitatii eBay, iar mai jos puteti vedea cateva imagini cu el. Vorbim despre un prototip al primului model al iPod Classic, acesta avand o placa de baza rosie, cele finale folosite in produsul lansat pe piata avand culoare si configuratie diferita.

Cu un pret de vanzare de 100.000 de dolari in momentul de fata, este putin probabil ca acest prototip sa fie cumparat de catre cineva in momentul de fata. In ciuda acestui lucru, ar putea exista companii competitoare ale Apple care ar fi interesate sa afle seretele din spatele procesului de dezvoltare al unui asemenea produs, inclusiv software-ul folosit.

Acest iPod Classic are o vechime de peste 1 deceniu, deci este plin de tehnologii foarte vechi, insa probabil vor exista persoane interesate de el. Separat de acest prototip, vanzatorul are o varietate de alte prototipuri de produse ale companiei Apple, inclusiv unul al primului model al tabletei iPad, lansate in cursul anului 2010 de catre compania Apple.

Vanzatorul are feedback pozitiv de la foarte multe persoane, semn ca a vandut cu succes prototipuri de produse Apple pana in prezent si cu siguranta o va face in viitor.

ipod classic prototip rar

ipod classic prototip rar 1

1 COMENTARIU