Carcasa care transforma ecranul iPhone intr-unul 3D

iPhone inca nu are un ecran 3D, in ciuda faptului ca foarte multi fani ai companiei Apple cer de ani de zile implementarea unui asemenea tip de ecran in seria de smartphone-uri. A implementa un ecran 3D intr-un iPhone nu este o munca usoara, insa nu este nici chiar atat de util sa avem o asemenea componenta, din moment ce exista si putin continut.

Totusi, daca aveti continut 3D la indemana si doriti sa il vedeti pe iPhone, ei bine o carcasa special conceputa pentru produsele Apple va ajuta sa faceti totul extrem de simplu. In clipul video de mai jos aveti prezentata aceasta carcasa pentru iPhone, ea avand denumirea Mopic Snap3D, iar functionalitatea sa este una foarte impresionanta, la o prima vedere.

Pentru ca vorbim despre o carcasa care permite vizualizarea de continut 3D stereoscopic pe ecranul iPhone, trebuie sa fiti constienti de faptul ca experienta nu va fi una extraordinara. In ciuda acestui lucru, veti putea totusi sa vizualizati continut 3D pe ecranul iPhone asa cum in momentul de fata nu o puteti face si totul cu o simpla carcasa subtire.

Carcasa urmeaza sa fie lansata in curand pe piata la un pret foate mic si sunt curios sa aflu parerea voastra despre aceasta idee pentru iPhone.