Samsung Galaxy Note 8 – noutatile camerei si carcasei

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala si un cititor de amprente integrat in carcasa, pretul de vanzare urmand a fi unul destul de mare.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat in cursul acestui an de catre compania Samsung, iar confir celui mai recent zvon, el va avea o schimbare foarte proasta existenta in Samsung Galaxy S8. Mai exact, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba un cititor de amprente integrat in carcasa dispozitivului, decizie care a fost criticata mult dintre cei care au cumparat Samsung Galaxy S8.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata carcasa Samsung Galaxy Note 8 cu un cititor de amprente integrat in carcasa, el fiind la fel de mic precum cel din Samsung Galaxy S8. Asta inseamna ca utilizatorii Samsung Galaxy Note 8 vor apasa in multe randuri pe camera inainte de a-si putea scana cu precizie amprenta, dar aceasta este situatia in final.

Separat de cititorul de amprente din carcasa, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba deasemenea si o camera duala, pe care Samsung Galaxy S8 nu o are. S-a spus ca Samsung Galaxy Note 8 are aceasta camera duala deoarece ea nu a putut fi implementata in Samsung Galaxy S8, deci Samsung a reusit probabil sa rezolve problemele care impiedicau implementarea sa.

Samsung Galaxy Note 8 are camera duala si cititor de amprente integrat in carcasa

Cu o camera duala, Samsung Galaxy Note 8 ar putea inregistra poze mult mai bune decat orice alt smartphone lansat pana acum de catre compania Samsung. Nu se stie ce fel de senzori va avea camera duala din Samsung Galaxy Note 8, dar se speculeaza ca ar fi vorba despre doi senzori de 12 megapixeli, adica doua camere precum cele din Samsung Galaxy S8.

In ceea ce priveste design-ul, se pare ca Samsung Galaxy Note 8 va avea colturi ceva mai putin rotunde decat modelele anterioare, deci design-ul sau nu va fi chiara tat de similar cu cel al Samsung Galaxy S8. Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi un Infinity Display, adica ecranul va acoperi aproape intregul panou frontal al dispozitivului pentru a oferi o experienta de exceptie.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch si componente similare cu cele ale Samsung Galaxy S8, deci performantele ar trebui sa fie cel putin la fel de bune. Samsung Galaxy Note 8 va avea si un pret de vanzare ceva mai mare decat modelul anterior, deci va fi interesant de vazut cata lume il va cumpara in final.

Samsung Galaxy Note 8 cititor amprenta carcasa

Samsung Galaxy Note 8 cititor amprenta carcasa 1