iOS 11 – activeaza usor Low Power Mode pe iPhone

iOS 11 aduce un nou Control Center si v-am prezentat intr-un clip video dedicat cum il folositi si v-am spus cum puteti adauga toggle-uri noi pentru el. Ceea ce nu v-am spus inca este ca acest nou Control Center din iOS 11 aduce un mod de a activa mult mai usor una dintre cele mai utile functii pentru iPhone, Low Power Mode, Mod Consum Redus.

In imaginea de mai jos puteti vedea ca in noul Control Center pentru iOS 11 avem posibilitatea de a adauga un toggle special pentru Low Power Mode, Mod Consum Redus. Apasarea acestuia in iOS 11 va activa imediat functia si va permite reducerea consumului de baterie a iPhone, fie ca vreti sa il incarcati, sau doriti sa economisiti din timp, inainte ca alerta automata sa fie afisata.

In iOS 10 era necesara accesarea meniului Baterie, Battery, din aplicatia Settings, Configurari, pentru a activa Low Power Mode, Mod Consum Redus, dar iOS 11 simplifica totul. Aceasta este una dintre cele mai bune schimbari pe care compania Apple a facut-o pentru iOS 11, dar desigur ca exista si multe alte toggle-uri la fel de utile acolo.

iOS 11 Low Power Mode iPhone