iOS 11 – cat de mult a fost imbunatatit Siri

iOS 11 aduce schimbari faorte mari pentru asistentul personal Siri din iPhone si iPad, insa cat de mari sunt ele intr-adevar putem vedea in clipul video de mai jos. Acolo aveti o comparatie intre Siri din iOS 11 si iOS 11, iar ea ne arata ca Apple a reusit sa faca asistentul personal cu mult, mult mai inteligent decat in versiunile anterioare ale sistemului de operare.

Mai exact, incepand cu iOS 11, Siri este capabil sa inteleaga mult mai bine cuvintele, dar si contextul din spatele unei comenzi date de catre noi. In aceasta idee, Siri din iOS 11 este capabil sa ne raspunda la intrebari si comenzi cu exact ceea ce avem nevoie si nu raspunsuri sau rezultate care nu au legatura cu informatiile pe care noi dorim sa le aflam prin intermediul sau.

Este remarcabil sa vedem cat de mult a reusit compania Apple sa imbunatateasca Siri la doar un an dupa lansarea versiunii anterioare, iar pana in momentul aparitiei iOS 11 ar putea aparea si alte schimbari majore. Voi ce parere aveti despre noul Siri din iOS 11 ?