Cum combini Control Center si task switcher pe iPhone

Daca ai avut vreodata dorinta de a combina Control Center si task switcher pe iPhone, atunci un nou tweak numit SwitcherControls te va ajuta sa faci asta. In imaginile de mai jos poti vedea cum combina SwitcherControls cele doua interfete ale sistemului de operare iOS pentru iPhone, ele fiind acum vizibile impreuna in task switcher, pentru control mai usor.

Practic, in momentul in care dorim sa inchidem o aplicatie din fundal in iOS, SwitcherControls ne permite sa accesam rapid si Control Center impreuna cu toate functiile sale. Ideea nu este una foarte rea si cu siguranta foarte multe persoane vor gasi utila aceasta combinare pe care o face SwitcherControls pentru noau interfete extrem de utile ale sistemului de operare.

“SwitcherControls enhances your app switcher by bringing multi-center to iOS 10. Multi-center merges app switcher and control center in a unique way. With a single action, you can access various control center sections which are now part of the app switcher. SwitcherControls has the ability to customize the order of the sections so that you can get that perfect setup.”

SwitcherControls este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu iPhone.

 

SwitcherControls