Samsung Galaxy S9 – Primele Detalii Despre Procesor

Samsung Galaxy S9 are primele detalii despre noul procesor dezvaluite multumita companiei care il va produce, lansarea oficiala urmand a avea loc in perioada urmatoare.

Samsung Galaxy S9 are primele detalii despre procesor dezvaluite cu suficient de mult timp inaintea lansarii oficiale, noul telefon al celor de la Samsung fiind asteptat de catre foarte multa lume. Procesorul care va fi folosit in viitorul Samsung Galaxy S9 este extrem de important, deoarece el va trebui sa-i “tina piept” celui implementat in iPhone 8 si iPhone X de catre compania Apple, el umilind orice telefon Android.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba doua tipuri de procesoare integrate, unul printr-un chip al Qualcomm si unul printr-un chip dezvoltat de catre compania Samsung. Astazi vorbim despre cel Qualcomm Snapdragon 845 care va fi oferit in unele versiuni ale Samsung Galaxy S9 care vor fi vandute in diverse piete de pe glob, compania Samsung oferind performante identice pentru acesta si cel propriu.

Samsung Galaxy S9 are detaliile acestui procesor dezvaluite pentru ca el urmeaza sa fie anuntat in mod oficial foarte curand, asa ca stim ce va concura cu iPhone X incepand din primavara anului viitor. Procesorul Samsung Galaxy S9 din chip-ul Qualcomm Snapdragon 845 va fi format din patru nuclee Cortex-A75 si patru nuclee Cortex-A53, acestea fiind cu 25% mai puternice decat cele din Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 – primele detalii despre noul procesor

Samsung Galaxy S9 ProcesorSamsung Galaxy S9 va avea acest chip Qualcomm Snapdragon 845 produs folosind un proces de fabricatie de 10nm LPE, adica va consuma si mult mai putina energie. Asta inseamna ca Samsung Galaxy S9 ar trebui sa aiba autonomie mai buna pentru baterie, plus un posibil suport pentru retelele 5G, sau macar cele LTE Cat.18 care ofera viteze de navigare pe internet de pana la 1.2 Gbps pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea o placa video Adreno 630 in acest nou chip, iar suportul pentru ram-ul DDR4 urmeaza sa faca deasemenea parte din planurile celor de la Samsung. Din punct de vedere al specificatiilor acest chip Qualcomm Snapdragon 845 se anunta a fi interesant, insa Samsung Galaxy S9 ar putea avea performante inferioare iPhone 8 si iPhone X daca sporul este de doar 25%.

Samsung Galaxy S9 procesor feat

Samsung Galaxy S9 are nevoie de un spor major de performante pentru a fi cu adevarat impresionant in fata iPhone X, dar s-ar putea sa fie in realitate un efect invers cand va fi lansat telefonul. Pana una-alta, Samsung Galaxy S9 este asteptat de catre foarte multe persoane in momentul de fata, asa ca va fi interesant de vazut in ce masura se va ridica telefonul la asteptarile clientilor din lumea intreaga.