TUTORIAL: To.Panga iOS 11.1.2 Jailbreak pe iPhone

To.Panga iOS 11.1.2 jailbreak poate fi facut acum pe iPhone de catre oricine, iar acest tutorial te ajuta sa te bucuri imediat de solutia de xploatare a telefoanelor.

To.Panga iOS 11.1.2 jailbreak a fost lansat noaptea trecuta pentru iPhone si v-am spus ca este vorba depre o solutie de jailbreak dedicata dezvoltatorilor de aplicatii si tweak-uri, ea nefiind 100% pregatita pentru noi. In ciuda acestui luru, cineva s-a gandit sa creeze o aplicatie care sa ne permita sa facem iOS 11.1.2 jailbreak cu software-ul to.panga.

Aceasta aplicatie poate fi instalata foarte usor in iPhone si permite exploatarea telefoanelor cu to.panga si face iOS 11.1.2 jailbreak, dar nu va recomand sa va grabiti inca. Vorbim despre un jailbreak partial, cu foarte multe probleme, deci daca vreti sa riscati sa pierdeti versiunea iOS pe care sunteti, va puteti face curajul pentru a face jailbreak, dar apoi nu plangeti cand nu puteti reinstala versiunea de iOS pe care sunteti.

Aplicatia to.panga care permite iOS 11.1.2 jailbreak este facuta de catre chinezi, deci are cel mai probabil diverse “surprize” prin ea, adiac software de monitorizare si cine stie ce alte lucruri aditionale. Acest iOS 11.1.2 jailbreak este bazat pe un certificat de dezvoltator, iar Cydia nu functioneaza in totalitate, asa ca rostul utilizarii sale ramane la aprecierea voastra, dar eu nu v-as recomanda sa faceti acum jailbreak.

To.Panga iOS 11.1.2 Jailbreak – versiuni iOS compatibile

In momentul de fata, to.panga poate face jailbreak pe urmatoarele versiuni ale iOS :

  • iOS 11
  • iOS 11.0.1
  • iOS 11.0.2
  • iOS 11.0.3
  • iOS 11.1
  • iOS 11.1.1
  • iOS 11.1.2

TUTORIAL: To.Panga iOS 11.1.2 Jailbreak pe iPhone

Aveti clipul video de mai jos care va arata fizic cum sa faceti instalarea, iar pe scurt, totul se face asa :

  1. Deschideti Safari pe iPhone si accesati acest link.
  2. Asteptati 5 secunde ca in partea de sus sa apara o portiune in care scrie Skip this ad.
  3. Apasat o data pe ea, reveniti la respectiva pagina, apoi apasati din nou.
  4. Acum veti vedea un mesaj de alerta pentru aplicatia de jailbreak to.panga, iar acum va alegeti optiunea Install.
  5. Asteptati ca aplicatia sa se descarce, durata de timp ar putea fi de cateva minute, sau mai mult.
  6. Dupa descarcarea aplicatiei, mergeti in Settings > General > Profile & Device Management, Configurari > General > Profil.
  7. Aici accesati profilul Beijing Nation Sky Network… si apasati butonul Trust.
  8. Acum reveniti in aplicatia to.panga, unde apasati butonul tap tp jalbreak.
  9. Procedura poate dura cateva minute, iar daca aplicatia se blocheaza si se inchide subit, va trebui sa va reporniti telefoanele si sa incercati din nou.