CES 2018: Mymanu Clik+ – Casca Bluetooth care traduce 37 de Limbi

CES 2018 Mymanu Clik+

CES 2018 ne aduce Mymanu Clik+, o casca Bluetooth care poate traduce in timp real 37 de limbi de pe glob sis e interconecteaza cu un smartphone pentru a oferi functionalitatea. Fie ca va aflati intr-o tara straina, sau in propria tara, dar discutati cu un strain, Mymanu Clik+ poate traduce in timp real tot ceea ce vi se spune, direct in ureche.

Mymanu Clik+ nu este prima carcasa Bluetooth de acest gen, insa la CES 2018 ea ne arata ca se apropie mai mult de un produs de sine-statator, desi are totusi nevoie de o aplicatie in smartphone pentru a functiona. Google si Bragi au prezentat produse similare in trecut, “legate” de aplicatii pentru smartphone, asa ca vorbim despre o usoara evolutie fata de acelea.

Mymanu Clik+ a trecut printr-o runda de finantare inainte de a ajunge la CES 2018, iar fata de alte produse, foloseste inclusiv servicii cloud penru a face traducerile in timp real. Mymanu Clik+ are inclusiv un procesor inclus pentru a face traducerile mai repede, insa din pacate ele nu sunt chiar atat de sigure cand sunt facute din alta limba in cea engleza.

Mymanu Clik+ este disponibil in momentul de fata la un pret de 239 de dolari pentru precomanda, insa dupa lansare pretul urmeaza sa creasca la 300 de dolari. Produsele de acest gen reprezinta viitorul si vor usura interactiunea dintre oameni, iar la CES 2018 vom vedea cu siguranta si altele similare, poate chiar mai bune.