CES 2018. Cureaua cu Airbag te Protejeaza de orice Accident

ces 2018 hip-air curea airbag

CES 2018 a inceput in mod oficial in cursul zilei de ieri in Las Vegas, Nevada, iar unul dintre produsele neobisnuite prezentate acolo este o curea cu airbag. In imaginea de mai sus puteti vedea produsul realizat de catre cei de la Helite sub denumirea Hip’Air pentru persoanele care doresc sa fie protejate chiar si cand se plimba pe strada.

Vorbim despre o curea care are atasate airbag-uri si care costa 800 de dolari, ea fiind capabila sa isi dea seama cand urmeaza sa cadem si sa actioneze airbag-urile in 0.2 secunde. Doua airbag-uri sunt montate pe curea, ele avand rolul de a ne proteja soldul impotriva unui impact, astfel ca riscul de a suferi o rana majora este redus substantial.

Compania Helite produce veste cu airbag pentru motociclisti, deci a fost vorba doar despre transferarea sa la curele pentru cei care vor si mai multa protectie. Cureaua Hip’Air arata aproape precum una normal, exceptand cele doua airbag-uri laterale, ea avand integrat inclusiv un senzor si un aparat care ufla foarte rapid airbag-urile in cadere.

Cureaua Hip’Air absoarbe 90% din impactul unei persoane cu o suprafata dura, insa la un pret de 800 de dolari per bucata, vorbim despre un cost foarte mare pentru protectia pe care o ofera. Chiar si asa, CES 2018 e locul perfect pentru a prezenta asa ceva si cu siguranta vor exista persoane dornice sa cumpere acest produs de la companie.