iOS 11.3 aduce noi Masuri de Protectie pentru iPhone si iPad

iOS 11.3 are implementata noi masuri de protectie pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, ele fiind disponibile pentru toata lumea de astazi.

ios 11.3 masuri protectie iphone ipad

iOS 11.3 are implementate de catre compania Apple nou masuri de protectie pentru iPhone si iPad, acestea vizand aplicatiile care sunt instalate in terminalele noastre. Vorbim despre protectie suplimentara privind aplicatiile care acceseaza date personale din iPhone si iPad, iOS 11.3 urmand a afisa o iconita speciala in status bar cand aplicatiile le acceseaza.

iOS 11.3 contine un nou mesaj de alerta care apare in momentul instalarii primei versiuni a sistemului de operare, el spunandu-ne ce schimbare implementeaza compania Apple. Apple spune ca iconita speciala a iOS 11.3 nu va fi afisata de fiecare data cand deschidem o aplicatie pe iPhone, sau iPad, ci doar cand anumite informatii sunt accesate de catre ele.

iOS 11.3 va afisa iconita doar in momentul in care sunt preluate informatii privind logarea in serviciile Apple si nu numai, sau cand sunt preluate altele necesare pentru personalizarea experientei noastre. Noua functie a iOS 11.3 se aplica pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile companiei Apple care pot rula aceasta versiune a sistemului de operare.

iOS 11.3 protectie intimitate

6 COMENTARII

  1. Mâine poimâine o sa ai îngăduință de la telefon sa mergi la baie. Așa frumos, elegant SUPERB !!! O sa tragă apa cu tot cu tine :))) empty head