Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Carcasele Confirma Schimbarile

Samsung Galaxy S9 are in exclusivitate prezentate noile carcase originale ale companiei Samsung, ele confirmand si unele dintre schimbarile majore pregatite.

Samsung Galaxy S9 carcase schimbari

Samsung Galaxy S9 are prezentate pentru prima oara, in exclusivitate, noile carcase pe care compania coreeana intentioneaza sa le vanda impreuna cu telefonul in momentul in care acesta va fi pus in vanzare pe pietele globale. Vorbim despre carcasele originale in cutiile originale pe care le va folosi compania coreeana pentru Samsung Galaxy S9 si modelul Plus, ele confirmand inclusiv o culoare noua care a fost doar zvonita pana acum.

Samsung Galaxy S9 are prezentate in imaginile de mai jos carcasa Clear View pe care compania coreeana o va vinde pentru a permite protejarea telefoanelor in utilizarea zilnica de catre viitorii sai clienti. Puteti observa ca vorbim despre un model cam identic cu cele existente in momentul de fata pe piata, insa exista totusi o culoare noua pentru Samsung Galaxy S9, mai exact un violet care pana acum nu a mai fost oferit de catre coreeni.

Samsung Galaxy S9 are aceste noi carcase prezentate cu confirmarea faptului ca va avea intr-adevar o taietura pentru o camera duala in carcasa, dar inclusiv pentru un flash LED pozitionat vertical si u ncititor de amprente amplasat sub camera. Aceste aspecte sunt extrem de importante deoarece pentru Samsung Galaxy S9 a fost confirmata o camera “regandita” de catre coreeni, dar si pentru ca vedem ca numai modelul Plus va avea o camera duala.

Samsung Galaxy S9 – primele imagini cu noile carcase confirma schimbarile

Samsung Galaxy S9 are totusi ceva extrem de important confirmat de aceste carcase originale, mai exact faptul ca design-ul noului telefon va fi extrem de apropiat de cel al actualelor modele ale coreenilor. Puteti vedea ca seria Samsung Galaxy S8 incape aproape perfect in aceste noi carcase pe care compania coreeana le-a creat pentru Samsung Galaxy S9, asa ca este destul de clar ca telefoanele vor arata aproape identic anul acesta.

Samsung Galaxy S9 a fost zvonit in repetate randuri ca fiind pregatit pentru lansare fara schimbari majore pregatite de catre compania coreeana pentru noi, iar aparitia acestor carcase confirma faptul ca nu vom fi surprinsi cu ceva nemaivazut. Era de asteptat ca Samsung Galaxy S9 sa nu aduca o schimbare majora de design din moment ce modelele de anul trecut au adus una substantiala fata de modelele oferite in anii anteriori.

Samsung Galaxy S9 are si pe aceste carcase imprimata data de 25 februarie la care urmeaza sa fie prezentat in mod oficial de catre compania coreeana in cadrul unui eveniment gazduit de catre Mobile World Congress 2017. Lansarea Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba loc pe 9, sau 16, martie de catre compania coreeana, dar aceata data ramane a fi anuntata dupa prezentarea oficiala impreuna cu tarile in care va fi disponibil.