HomePod: Problema Neobisnuita cu o Rezolvare Usoara

HomePod are o noua problema suparatoare pentru clienti, insa compania Apple ar putea sa o rezolve foarte usor si sa-i tina pe utilizatori fericiti.

HomePod problema mobila

HomePod a fost lansata luna aceasta de catre compania Apple, insa separat de opiniile clientilor privind performantele software si hardware, boxa inteligenta are o alta problema. Mai exact, se pare ca aceasta genereaza cercuri de culoare alba pe suprafetele lemnoase pe care este plasata, ele avand la baza frecarea dintre baza de silicon si suprafata din lemn.

Apple spune ca problema e de fapt ceva normal si ca urmele dispar dupa o curatare sanatoasa, insa clientii nu sunt chiar atat de multumiti de explicatia companiei americane. Discutand cu diversi designeri industriali, o publicatie americana a descoperit ca problema e una foarte veche si ca Apple ar fi trebuit sa o rezolve inainte de a lansa boxa pe piata.

Partea interesanta este ca acesti designeri sustin ca Apple ar trebui sa poata rezolva destul de usor problema aceasta a boxelor inteligente printr-o modificare a procesului de productie. Modificarile nu ar fi chiar atat de simple, deoarece ele ar dura intre 2 si 6 saptamani, dar rezultatul final ar fi boxe care nu pateaza suprafetele de mobila pe care sunt plasate.

Homepod patat masa

“Gregor Berkowitz, a product development consultant for various consumer electronics brands, [said that] manufacturers of speakers or other stationary products understand the complexities of silicone on wood. Oils leave wood porous, while varnish seals it shut, and a product that sits on a shelf needs to account for both environments.”

HomePod a fost laudata de catre extrem de multi clienti pentru faptul ca reda sunetele cu o calitate foarte buna, asta in timp ce Siri a fost criticat pentru faptul ca nu intelege bine comenzile. HomePod nu este un produs perfect, iar compania Apple inca mai are multe de invatat in ceea ce priveste dezvoltarea acestui tip de produse, asa ca ramane de vazut daca va face vreo schimbare, sau nu.