iPhone 8: Carcasa care iti Poate Salva Viata

 

iPhone 8 carcasa electrosocuri

iPhone 8 a fost lansat in toamna anului trecut de catre compania Apple, iar compania care lanseaza carcase cu electrosocuri pentru telefoane mobile a venit cu o carcasa noua. In clipul video de mai jos puteti vedea noua carcasa pentru iPhone 8, aceasta fiind mai puternica decat cele create in anii trecuti pentru cei care au nevoie de un asemenea dispozitiv.

Noua carcasa cu electrosocuri pentru iPhone 8 poate ataca o persoana cu 7 milioane volti la 4.5 miliamperi, deci ar trebui sa fie suficient de buna pentru a-i sugera sa va lase in pace. Desigur ca e foarte posibil ca aceasta carcasa fie interzisa la folosire in anumite tari, ar cei care au neaparat nevoie de asemenea protectie, o pot face pentru iPhone 8.

Exact precum in cazul modelelor anterioare, carcasa este testata pentru a vedea in ce mod afecteaza telefoanele mobile cand curentul electric este trecut prin ele. Rezultatele sunt cele asteptate, iPhone X avand totusi o rezistenta mult mai buna la supratensiune in comparatie cu iPhone 8, ceva ce am vazut si in alte teste facute pentru noul telefon mobil.

Carcasele cu electrosocuri pentru iPhone pot fi cumparate de pe website-ul celor de la yellowjacket.