Huawei P20 si P20 Pro: PRET si Precomanda ACUM in Romania

Huawei P20 si P20 Pro sunt disponibile acum pentru precomanda in Romania, preturile celor doua modele de telefoane mobile fiind anuntate oficial in tara noastra.

Huawei P20 P20 Pro PRET Precomanda Romania

Huawei P20 si P20 Pro au fost lansate oficial de catre compania Huawei in cursul acestei zile, iar cei interesati pot deja precomanda noile modele de telefoane mobile din Romania. Huawei P20 si P20 Pro pot fi precomandate in momentul de fata din aceasta pagina, ambelemodele fiind lansate in diverse versiuni pentru cei interesati de ele.

Huawei P20 si P20 Pro sunt disponibile in momentul de fata in versiuni cu 128 GB spatiu de stocare, deoarece acesta este minimul oferit pentru aceasta serie de telefoane mobile. Preturile Huawei P20 si P20 Pro incep de la 2999 LEI pentru telefonul mai ieftin si ajung pana la 3899 LEI pentru cel mai scump, deci exista cate ceva pentru fiecare client.

Huawei P20 si P20 Pro: PRET si Precomanda ACUM in Romania

Huawei P20 si P20 Pro au preturile de vanzare ceva mai mari decat si-ar fi imaginat multi, dar asta probabil ca era de asteptat de la companie, avand in vedere ca vrea sa se lupte cu Apple si Samsung. Mai mult decat atat, cei care precomanda Huawei P20 si P20 Pro din aceasta pagina vor primi si un cadou sub forma unei camere care inregistreaza la 360 de grade.

Huawei P20 si P20 Pro sunt cele mai noi telefoane mobile vandute de catre compania Huawei, deci vor beneficia si de o perioada prelungita de suport din parte chinezilor. Daca precomandati Huawei P20 si P20 Pro acum, e foarte posibil sa primiti ambele telefoane la inceputul lunii aprilie, poate chiar pana de Paste, in functie de cum vor livra chinezii.