OnePlus 6: SURPRIZA pentru Clona iPhone X

OnePlus 6 va avea o surpriza foarte interesanta pregatita de catre chinezi, clona iPhone X aducand ceva diferit in comparatie cu telefonul Apple, din fericire.

OnePlus 6 carcasa ceramica sticla

OnePlus 6 este promovat intens de catre compania chinezeasca pentru lansare pe pietele din multe tari de pe glob, asa ca astazi au aparut noi informatii cu privire la ceea ce urmeaza sa ne fie oferit de catre companie. Mai exact, OnePlus 6 are sugerata astazi implementarea unei carcase din ceramica, sau sticla, un tweet publicat de catre compania OnePlus dezvaluind intentiile chinezilor cu privire la acest nou smartphone.

OnePlus 6 trebuie sa intre in lupta cu telefoane mobile premium care au carcase din sticla, insa in China exista alti competitori care au telefoane cu carcase din ceramica, asa ca planurile au in vedere un produs competitiv pentru toate pietele. Ceramica ar fi ceva cu adevarat inedit pentru OnePlus 6, insa cred ca pretul de vanzare al telefonului va creste mult mai mult decat in cazul folosirii unei carcase din sticla, asa ca e greu de spus cu certitudine ca acesta va fi materialul ales.

OnePlus 6 si surpriza pregatita pentru clona iPhone X

OnePlus 6 este deja anuntat ca fiind cel mai scump telefon din intreaga serie creata de catre cei de la OnePlus, asa ca alegerea ceramicii ar putea explica aceste zvonuri care incep sa dezamageasca foarte multi fani. Pe de alta parte, OnePlus 6 urmeaza sa includa foarte multe componente de ultima generatie, care nu sunt tocmai chiar atat de ieftine, asa ca pretul mare este de asteptat, chiar daca sticla si nu ceramica va fi aleasa in final.

OnePlus 6 este zvonit a avea un ecran cu diagonala de 6.2/6.3 inch, un chip Snapdragon 845 cu 8 GB RAM, o camera duala principala, dar si un decupaj in partea superioara a panoului frontal, de aici si asemanarea cu iPhone X. OnePlus 6 ar trebui sa fie prezentat in data de 18 mai de catre compania OnePlus, iar in ceea ce priveste pretul de vanzare, acesta ar trebui sa fie mai mare de valoarea de 600 de dolari, cel putin conform zvonurilor.