Samsung Galaxy Note 9: Testul de Performante ce Pune la Colt iPhone X

Samsung Galaxy Note 9 apare intr-un test de performante ce ne arata ca iPhone X ar putea fi depasit din toate punctele de vedere foarte curand.

Samsung Galaxy Note 9 Testul Performante iPhone XSamsung Galaxy Note 9 Testul Performante iPhone X

Samsung Galaxy Note 9 apare astazi intr-un presupus test de performante care ne arata ca iPhone X urmeaza sa fie complet dat uitarii in ceea ce priveste performantele pe care le ofera pentru clientii din lumea intreaga. Conform acestui test de performante, Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea un chip Exynos 9815 implementat de catre Samsung, iar performantele sale ar fi cu mult superioare celor oferite de catre chip-ul A11 Bionic din iPhone X.

Samsung Galaxy Note 9 obtine un scor single-core de 5000 de puncte, si unul multi-core de 10700 in acest test, ambele fiind cu mult mai mari decat cele pe care le obtine iPhone X in orice fel de test de performante facut pana acum. Daca rezultatele sunt adevarate, atunci este cat se poate de clar ca Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie superior in performante telefoanelor iPhone X, mai ales ca urmeaza sa ofere si 8 GB de memorie RAM.

Samsung Galaxy Note 9 are in acest test de performante rezultate uimitor de mari in comparatie cu cele prezentate intr-un alt test facut cu chip-ul Qualcomm Snapdragon 845, acela prezentand scoruri de 2200 si 8800 puncte. Diferentele sunt foarte mari intre aceste doua teste, iar de aici au aparut si speculatii ca testul ar fi unul fals, iar Samsung Galaxy Note 9 ar avea performante inferioare, inclusiv fata de telefoanele iPhone X ale celor de la Apple.

Samsung Galaxy Note 9: Testul de Performante ce Pune la Colt iPhone X

Samsung Galaxy Note 9 Testul Performante iPhone X 1

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa fie lansat cu un chip Exynos 9810, nu 9815, precum este vizibil in imaginea de mai sus, iar chip-ul ar trebui sa fie identificat ca universal9815, nu exynos9815, precum se vede mai sus. Mai mult decat atat, meoria RAM pentru Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa fie prezentata in MB, nu GB, iar sistemul de operare Android ar trebui a fie prezentat cu Android 8.1, nu Android 8.1.0, precum in imagine.

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui practic sa fie prezentat altfel intr-un test Geekbench, iar cel de mai sus nu a fost deocamdata descoperit in baza de date a aplicatiei, insa asta nu inseamna ca totul ar fi fals. Exista posibilitatea ca in acest test sa apara un prototip al Samsung Galaxy Note 9 care are un chip diferit fata de ceea ce asteptam, iar informatiile de identificare ale telefonului sa fie modificate special pentru a da impresia ca testele sunt false.

Samsung Galaxy Note 9 este pregatit in momentul de fata pentru a intra in productie luna aceasta, sau poate chiar luna viitoare, Samsung intentionand sa il aduca pe piata inainte de luna august, precum modelul anterior. Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba componente similare cu cele ale Samsung Galaxy S9, daca nu cumva testul de mai sus anunta o surpriza mare, insa va fi vandut deasemenea la preturi mult mai mari decat modelul anterior.