Huawei: SURPRIZA URIASA pentru Seria Mate 20

Huawei pregateste o surpriza uriasa pentru seria Mate 20, compania chinezeasca urmand a-si surprinde clientii cu schimbarea pe care o va lansa.

Huawei SURPRIZA URIASA Seria Mate 20

Huawei pregateste o surpriza foarte mare pentru clientii din lumea intreaga incepand cu seria Mate 20, iar aici nu vorbim despre noul procesor Kirin 980, ale carui noutati vi le-am prezentat ieri, ci despre ceva la fel de important. Stiti deja ca seria P20 a celor de la Huawei are un decupaj preluat de la iPhone X, ceva ce foarte multa lume a ironizat la telefoane, deoarece chinezii au decis sa copieze una dintre cele mai proaste schimbari de design gandite de catre Apple.

Huawei urmeaza sa renunte la acest decupaj in seria Mate 20, compania intentionand sa lase doar o gaura in partea superioara a ecranului, asa cum am vazut deja la telefonul Essential, care nu a avut chiar atat de mult succes. Mate 20 Pro ar urma sa fie telefonul in care Huawei va face aceasta schimbare, el urmand a avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch, iar in acea gaura din mijlocul partii superioara a ecranului ar urma sa fie integrata camera frontala a telefonului.

Huawei: SURPRIZA URIASA pentru Seria Mate 20

Huawei nu va copia, din pacate, strategia celor de la Vivo si Oppo, care au lansat telefoane mobile fara decupaj, dar cu o portiune foarte mare din panoul frontal ocupata de catre ecran, asa cum ar trebui sa fie toate telefoanele. In aceasta idee, cei de la Huawei vor merge in continuare pe decupaje, doar ca acum vom vedea ceva mai normal, mai putin intruziv, iar poate ca in 2019 chinezii vor renunta complet la decupajele din ecrane.

“Huawei is expected to apply a liquid crystal display (LCD) panel with a 6-inch-size top hole to a smartphone. Huawei has started to develop in the fourth quarter. For photography, light must reach the image sensor through the lens. You can not take pictures if the front of the camera lens is blocked or covered by foreign objects. Huawei decided to solve this problem by drilling a hole in the panel.”

Huawei intentioneaza sa lanseze seria Mate 20 undeva prin octombrie, noiembrie, cu siguranta dupa lansarea iPhone X Plus, deci modelele nu trebuie asteptate mai devreme de acest punct de la chinezi. Desi Huawei intentioneaza sa elimine decupajul din ecranele viitoarelor modele de telefoane, nu se stie in ce masura urmeaza sa fie influentat si pretul de aceasta schimbare, asa ca ramane doar sa vedem ceea ce urmeaza sa anunte compania chinezeasca.