Samsung GALAXY Note 9: Cadouri SUBSTANTIALE la Cumparare

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie vandut de catre compania Samsung cu o serie de cadouri substantiale pentru a compensa pretul mare de vanzare.

Samsung GALAXY Note 9 Cadouri Cumparare

Samsung GALAXY Note 9 va fi prezentat joi, 9 august, iar pana atunci aflam noi informatii importante cu privire la cadourile substantiale pe care clientii le vor primi cand vor cumpara noul smartphone al Samsung. In imaginea de mai jos puteti vedea unul dintre ele, adica un pachet destul de mare in care compania Samsung a inclus multe accesorii care costa destul de multi bani, dar care vor compensa pretul mare al Samsung GALAXY Note 9, teoretic.

Samsung GALAXY Note 9 are in acest pachet o pereche de casti Bluetooth AKG, desi are si port audio de 3.5mm, o carcasa pentru protectie, un incarcator de masina, un cablu suplimentar de incarcare, plus un alt accesoriu necunoscut. Nu se stie cat urmeaza sa coste acest pachet cu cadouri pentru Samsung GALAXY Note 9, insa cel mai probabil vorbim despre un pret ce depaseste 100 de dolari fara probleme, castil AKG fiind destul de scumpe.

Samsung GALAXY Note 9: Cadouri SUBSTANTIALE la Cumparare

Samsung GALAXY Note 9 Cadouri Cumparare 1

Samsung GALAXY Note 9 va fi vandut cu pachete de acest gen in anumite tari pentru ca pretul sau de vanzar va fi mai mare decat cel al seriei anterioare, iar Samsung trebuie sa compenseze cumva lucrurile, altfel lumea nu va cumpara telefoanele. Cei de la Samsung nu pot avea acelasi succes precum Apple in vanzarea de smartphone-uri scumpe, asa cum va fi Samsung GALAXY Note 9, deci trebuie sa le ofere clientilor suficiente cadouri pentru a isi vinde telefoanele.

Samsung GALAXY Note 9 va costa cam 1020 – 1050 euro in versiunea cu 128 GB spatiu de stocare si 6 GB RAM, in timp ce modelul cu 512 GB spatiu si 8 GB RAM va costa aproximativ 1300 de euro. Samsung GALAXY Note 9 va fi prezentat pe 9 august de catre cei de la Samsung, insa lansarea in magazine ar urma sa aiba loc abia undeva pe 24 august, deci vom mai avea de asteptat pana cand el va putea fi testat efectiv in magazine.

2 COMENTARII