iPhone XR. Performante GSM mai PROASTE decat iPhone XS

iPhone XR. Din pacate pentru clienti, acest model de smartphone al companiei Apple are performante inferioare celor oferite de catre iPhone XS.

iphone xr gsm iphone xs

iPhone XR. Daca sunteti interesati sa cumparati unul dintre cele trei modele ale iPhone lansate anul acesta de catre compania Apple, atunci e bine sa stiti ca exista diferente intre performantele GSM ale telefoanelor. Desi in ceea ce priveste performantele procesorului nu exista diferente, pe partea GSM iPhone XR este inferior modelelor din seria iPhone XS, iar mai jos puteti vedea cam ce fel de diferente exista intre telefoanele lansate de catre cei de la Apple.

iphone xr gsm iphone xs 1

iPhone XR. Vitezele de download pentru acest model sunt injumatatite fata de cele ale iphone XS cand semnalul este foarte bun, iar pe masura ce se inrautateste, performantele se apropie. Diferenta este foarte mare cand se foloseste o conexiune 4G standard, insa in cazul celor 2 x 2 MIMO diferentele sunt mai mici, existente, dar nici pe departe la fel de mari.

iPhone XR. Performante GSM mai PROASTE decat iPhone XS

iphone xr gsm iphone xs 2

iPhone XR. Diferenta in performantele GSM fata de iPhone XS pe o conexiune LTE 2 x 2 MIMO este de cam 25%, insesizabila la viteze de peste 100 Mbps, dar sesizabila la viteze mai mici. Si aici se porneste de la o diferenta care dispare pe masura ce semnalul devine foarte prost, iar ceea ce se observa in comparatii este ca iPhone X si iPhone XR au performante similare.

iphone xr gsm iphone xs 3

iPhone XR. Din ceea ce se pare, acest model de telefon ar avea acelasi modem precum iPhone X, iar de aici ar veni si performantele inferioare in comparatie cu cele ale iPhone XS. E destul de logic de inteles de ce Apple nu a vrut sa implementeze in iPhone XR un modem la fel de performant precum cel din iPhone XS, dar poate ca in modelele viitoare nu vor exista diferente de acest gen.

Articolul precedentSamsung GALAXY X. ANUNTUL OFICIAL al Companiei
Articolul următorWhatsApp. Functia NOUA de care AVEAI NEVOIE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.