Samsung GALAXY S10. SPECIFICATIILE TEHNICE Actualizate

Samsung GALAXY S10. Specificatiile tehnice actualizate pentru noul model de smartphone al companiei coreene sunt dezvaluite pentru a arata ce ne asteapta.

Samsung GALAXY S10 specificatii tehnice

Samsung GALAXY S10. Cu mult inainte ca telefonul sa fie lansat, iata ca specificatiile tehnice incep sa apara pe internet, iar diversele surse care ofera informatiile par sa prezinte o imagine tot mai clara pentru telefon. Incepe cu ecranele, care vor fi diferite, pentru ca Samsung GALAXY S10 va avea ecrane cu diagonala de 5.8 inch si 6.1 inch in primele doua modele, si ecrane cu diagonala de 6.4 inch si 6.7 inch pentru modelele de top, ceva mai scumpe.

Samsung GALAXY S10. In ceea ce priveste procesorul, vorbim despre noi chip-uri octa-core Qualcomm Snapdragon 8150 si Samsung Exynos 9820, ambele fiind produse cu un proces de fabricatie de 7nm, deci performantele si eficienta energetica ar trebui sa fie grozave. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba deasemenea intre 6 – 12 GB RAM integrat de catre producator, o diferenta foarte mare, dar mai probabil e sa vedem maxim 8 GB RAM DDR 5, foarte performant.

Samsung GALAXY S10. SPECIFICATIILE TEHNICE Actualizate

Samsung GALAXY S10. In ceea ce priveste bateria nu prea exista informatii, insa e de asteptat ca modelul Plus sa aiba o baterie de peste 4000 mAh, in timp ce modelele mai mici sa aiba baterii de 3000 mAh – 3500 mAh. Spatiul de stocare urmeaza sa fie uriase, de minim 128 GB – 512 GB, sau chiar 1 TB pentru Samsung GALAXY S10, ultima cifra fiind deocamdata doar o presupunere, dar perfect valabila, daca ne gandim ca Samsung chiar vrea sa uimeasca lumea.

Samsung GALAXY S10. In materie de camere vorbim despre 3 pana la 6 camere, in configuratii de camera dubla, tripla, sau quad pentru cea principala, si standard, sau duala pentru cea frontala. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba si conectivitate 5G intr-o versiune Plus speciala care va fi vanduta doar in Coreea de Sud, iar la final raman preturile, care vor fi cu siguranta foarte mari, pentru ca exista si foarte multe noutati, cifra de 1000 de euro putand fi una de mijloc pentru modele.