Telekom. ANUNT MAJOR Privind Colaborarea cu Orange

Telekom. Un anunt foarte important a fost facut privind colaborarea pe care o are si o va extinde in viitor impreuna cu Orange, iata ce a fost dezvaluit.

telekom orange

Telekom. Un anunt foarte important a fost facut astazi de catre presedintii grupurilor Deutcsche Telekom si Orange cu privire la colaborarea dintre cele doua entitati, companiile avand deja un parteneriat important in Romania. Stiti probabil ca Telekom i-a permis companiei Orange sa-si lanseze servicii de televiziune prin cablu si internet fix in Romania prin infrastructura proprie, in timp ce “portocaliii” au permis acces la reteaua 4G de mare viteza din tara.

Telekom. Acest parteneriat ar urma sa continue, si ar putea fi extins, deoarece la Paris presedintii celor doua grupuri, Stephane Richard si Tim Hottges, au anuntat o colaborare mult mai stransa intre cele doua grupuri. Telekom va lucra mult mai indeaproape cu cei de la Orange in 2019, si dupa aceea, pentrua  dezvolta produse si servicii impreuna, dar si pentru a face investitii masive in viitoarele retele 5G la nivel european, si nu numai, totul avand un obiectiv foarte serios.

Telekom. ANUNT MAJOR Privind Colaborarea cu Orange

Telekom. Sefii celor doua grupuri telecom nu vor ca ele sa ramana in urma celor din SUA si China in materie de inovatii, si retele de telefonie de mare viteza, asa ca vor lucra impreuna pentru dezvoltarea retelelor 5G, cel putin in Europa. Primul rezultat al colaborarii dintre Telekom si Orange este o boxa inteligenta care are un asistent virtual, a fost dezvoltata de catre o echipa de 150 de oameni, si va fi vanduta din 2019 sub denumirile Hello Magenta, sau Django.

The CEOs of Orange and Deutsche Telekom have issued a rallying cry for Europe’s underperforming technology sector with the launch in Paris of a new smart speaker that uses artificial intelligence (AI) developed almost entirely in-house.

Telekom. Avand in vedere concurenta tot mai mare venita din SUA si China, era normal sa vedem ca doua dintre cele mai puternice grupuri telecom din Europa isi unesc fortele pentru a deveni mai competitive. In afara acestei colaborari ramane Vodafone, care deocamdata nu a anuntat ceva similar cu ceea ce vedem in planurile Telekom si Orange pentru viitor, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce anunturi vor face si britanicii in viitor.