iPhone. PROBLEMA GRAVA in iOS 12.1.2 ce AFECTEAZA Clientii

iPhone. ATENTIE la aceasta problema foarte grava care afecteaza iOS 12.1.2 si utilizatorii din lumea intreaga, fara vreo rezolvare gasita inca.

36

iPhone internet ios 12.1.2

iPhone. Va spuneam acum vreo saptamana ca o problema grava a fost descoperita in iOS 12.1.2 cu telfeoanele iPhone ale companiei Apple, insa din pacate ea pare sa se extinda la si mai multi utilizatori. Mai exact, vorbesc despre problema privind imposibilitatea de a folosi internetul mobil pe telefoanele iPhone dupa instalarea iOS 12.1.2 pe acestea, numarul celor care se plange din cauza ei crescand de la o saptamana la alta, fara vreo rezolvare.

iPhone. In iOS 12.1.2 lansat de catre compania Apple saptamana trecuta americanii au mentionat faptul ca au rezolvat o problema din cauza careia turcii nu puteau folosi internetul mobil pe propriile telefoane. Se pare ca aceasta problema a iPhone afecteaza mult mai multi utilizatori la nivel global, iar iOS 12.1.2 nu a rezolvat-o, ba din contra, doar a extins-o la si mai multe tari, iar cei de la Apple nu au vreo rezolvare pregatita pentru clientii din lumea intreaga.

iPhone. PROBLEMA GRAVA in iOS 12.1.2 ce AFECTEAZA Clientii

iPhone. Din SUA si pana in Asia, foarte multi utilizatori ai iPhone, cu diverse modele, raporteaza probleme serioase cu folosirea internetului mobil dupa instalarea iOS 12.1.2, iar din pacate nu exista vreo rezolvare. Resetarea setarilor pentru retea nu functioneaza, ia unii spun ca nu-si mai pot activa telefoanele iPhone cu iOS 12.1.2 dupa ce incearca sa faca un restore, astfel ca multi raman de Craciun cu telefoane care sunt complet blocate, fara vreo sansa de a le folosi.

iPhone. Se pare ca in SUA exista cele mai multe probleme cu iOS 12.1.2 din cauza acestui bug, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija, pentru ca este extrem de posibil sa fiti afectati inclusiv in Romania din cauza sa. Sfatul meu in momentul de fata este sa evitati sa instalati iOS 12.1.2 pana in momentul in care Apple va lansa o noua actualizare pentru telefoanele iPhone, iar asta pentru ca de Craciun s-ar putea sa ramaneti fara internet mobil, fara a putea rezolva problema.