iPhone. PROBLEMA GRAVA in iOS 12.1.2 ce AFECTEAZA Clientii

iPhone. ATENTIE la aceasta problema foarte grava care afecteaza iOS 12.1.2 si utilizatorii din lumea intreaga, fara vreo rezolvare gasita inca.

iPhone internet ios 12.1.2

iPhone. Va spuneam acum vreo saptamana ca o problema grava a fost descoperita in iOS 12.1.2 cu telfeoanele iPhone ale companiei Apple, insa din pacate ea pare sa se extinda la si mai multi utilizatori. Mai exact, vorbesc despre problema privind imposibilitatea de a folosi internetul mobil pe telefoanele iPhone dupa instalarea iOS 12.1.2 pe acestea, numarul celor care se plange din cauza ei crescand de la o saptamana la alta, fara vreo rezolvare.

iPhone. In iOS 12.1.2 lansat de catre compania Apple saptamana trecuta americanii au mentionat faptul ca au rezolvat o problema din cauza careia turcii nu puteau folosi internetul mobil pe propriile telefoane. Se pare ca aceasta problema a iPhone afecteaza mult mai multi utilizatori la nivel global, iar iOS 12.1.2 nu a rezolvat-o, ba din contra, doar a extins-o la si mai multe tari, iar cei de la Apple nu au vreo rezolvare pregatita pentru clientii din lumea intreaga.

iPhone. PROBLEMA GRAVA in iOS 12.1.2 ce AFECTEAZA Clientii

iPhone. Din SUA si pana in Asia, foarte multi utilizatori ai iPhone, cu diverse modele, raporteaza probleme serioase cu folosirea internetului mobil dupa instalarea iOS 12.1.2, iar din pacate nu exista vreo rezolvare. Resetarea setarilor pentru retea nu functioneaza, ia unii spun ca nu-si mai pot activa telefoanele iPhone cu iOS 12.1.2 dupa ce incearca sa faca un restore, astfel ca multi raman de Craciun cu telefoane care sunt complet blocate, fara vreo sansa de a le folosi.

iPhone. Se pare ca in SUA exista cele mai multe probleme cu iOS 12.1.2 din cauza acestui bug, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija, pentru ca este extrem de posibil sa fiti afectati inclusiv in Romania din cauza sa. Sfatul meu in momentul de fata este sa evitati sa instalati iOS 12.1.2 pana in momentul in care Apple va lansa o noua actualizare pentru telefoanele iPhone, iar asta pentru ca de Craciun s-ar putea sa ramaneti fara internet mobil, fara a putea rezolva problema.

36 COMENTARII

  1. Si este. Daca 2-3 persoane din 1 miliard si ceva au probleme, asta nu inseamna nimic. Vezi la Android problemele adevarate. Vezi ca trebuie sa vina gunoiul, poate te ia si pe tine. ?

  2. La mine pe 7 merge ft bn, doar lipseste iconita la Bluetooth, si nu am sound la notificari la whatsapp si mesaje cand este conectat la Bluetooth in masina doar cand este blocat locked telefonul. Mai are cineva probleme din astea?

  3. Ce probleme la android ? Ție nefuncționarea datelor ți se pare o problema minora ? Unde 2-3 persoane ? Că cică după update s-a extins..numa Bug după Bug la iOS când se da update,se grăbesc și nu verifică înainte. Numa mintea de spălat cu iOS e așa ??

  4. Probleme probleme si iar probleme asta e apple..taci si inghide nu scuipa ,fanu apple e prezent…zi ios si trage apa la wc

  5. Update la zi nu ? ? De aia Samsung da un update la an, sa fie sigur că e bun și fără probleme. Atâta timp cat iti garantează update pe 2 ani, nu ai de ce sa îți faci griji. Auzi la happle , iOS 12.1.2 , deja 50 update care aduce mai multe probleme ???

  6. E normal să ai doar problemele astea dacă e vorba de cel mai avansat sistem de operare pentru mobile din lume .. ?

  7. Nu stiu daca si voi aveti probleme legate de notificarile de la e-mail, am iPhone de 5 ani, cu o mica pauza de 7 luni (s8+), niciodata nu am primit o notificare cu un e-mail nou. Trebuie sa intru in aplicatie, si abia atunci isi da refresh. E valabil la orice aplicatie pentru e-mail am folosit.

  8. Detin iphone 8 cumparat de la Orange, de cind am facut actualizarea la 12.1.2 se deconecteaza tot timpul de la wi-fi si trece la 4g si invers .Am incercat toate solutile posibile si nu am putut sa rezolv nimic,ma dispera.

  9. Și eu experimentez ceva asemanator și e aiurea.Am crezut ca s-a întâmplat ceva cu telefonul meu,dar se pare ca de vina e update-ul.

  10. La mine pe xs este aceeași problema. Am rămas fără semnal după update. Nici o soluție găsită nu a funcționat. A mai întâmpinat cineva problema asta?