Samsung GALAXY S10. LANSAREA ANUNTATA de un Operator

Samsung GALAXY S10. Lansarea noului model de telefon a fost anuntata de catre un mare operator de telefonie mobila, iata ce a dezvaluit cu doar cateva ore in urma.

Samsung GALAXY S10 teaser

Samsung GALAXY S10. Lansarea noului model de telefon al companiei Samsung se apropie cu pasi repezi, iar daca nu stiati asta, atunci unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe planeta va aduce aminte. Operatorul de telefonie mobila EE a publicat teaserul de mai jos pentru a ii anunta pe clienti ca viitorul model de smartphone al coreenilor se apropie de lansare, folosind pentru Samsung GALAXY S10 si o imagine destul de sugestiva.

Samsung GALAXY S10. Una dintre cele mai mari schimbari va fi oferita pentru ecranul telefonului, care urmeaza sa aiba margini mult mai subtiri decat in cazul modelelor anterioare, ajungand din urma iPhone, si celelalte telefoane Android. Imaginea pe care o vedeti mai sus, sau mai jos, arata ca Samsung GALAXY S10 ar trebui sa vina cu acel design pe care l-am tot vazut in atat de multe.

Samsung GALAXY S10. LANSAREA ANUNTATA de un Operator

Samsung GALAXY S10. Zvonuri recente privind lansarea acestui model de smartphone anuntau faptul ca prezentarea oficiala urmeaza sa aiba loc in cursul zilei de 20 februarie, cel mai probabil intr-o conferinta de presa. Nu se stie daca Samsung GALAXY S10 a fost prezentat in cadrul CES 2019 in intalniri private pe care coreenii le-au avut cu partenerii lor, dar e foarte posibil sa se fi intamplat, asta iar unii dintre managerii operatorilor telecom sa fi vazut deja cum arata.

https://twitter.com/EE/status/1082664830149054471

Samsung GALAXY S10. Unii leakeri au spus ca astazi va fi publicat si un clip video teaser pentru promovarea telefonului mobil, insa in schimb un operator telecom a publicat o imagine si a anuntat lansarea dispozitivului. Asta inseamna ca toate detaliile privind lansarea Samsung GALAXY S10 au fost finalizate, si ca telefonul va ajunge foarte curand in mainile clientilor din intreaga lume, poate chiar mai devreme decat se asteapta multi, pentru a mai creste vanzarile de telefoane.

Samsung GALAXY S10. E foarte posibil ca in perioada urmatoare sa vedem si alte teasere pentru noul model de smartphone, si e foarte posibil ca mai multe informatii privind lansarea sa sa apara, impreuna cu preturile finale.