Samsung GALAXY S10. Tehnologie ULUITOARE ce NU e in iPhone

Samsung GALAXY S10. O noua tehnologie uluitoare va fi oferita pentru noile modele de telefoane, ea fiind superioara fata de ceea ce exista acum in iPhone.

Samsung GALAXY S10 ufs performante

Samsung GALAXY S10. O noua tehnologie uluitoare va fi implementata in noul model de smartphone incepand din primavara acestui an, compania coreeana dorind sa le ofere clientilor ceva ce niciun alt producator nu are acum. Vorbesc despre UFS 3.0, o noua versiune a tehnologiei pentru transfer de date prin intermediul chip-urilor NAND implementate in telefoane, iar Samsung GALAXY S10 va fi mult mai rapid pentru manipularea datelor care sunt stocate in el.

Samsung GALAXY S10. Mai jos puteti vedea un test pentru performantele UFS 3.0, el fiind facut pe un telefon al chinezilor de la OnePlus, si ne arata la ce ne putem astepta inclusiv de la telefonul companiei Samsung. Samsung GALAXY S10 cu UFS 3.0 urmeaza sa fie viteze secventiale de scriere de pana la 2.2 GB/s, si viteze secventiale de citire de pana la 1.8 GB/s, ele fiind aproape duble fata de ceea ce se inregistreaza in momentul de fata in iPhone XS al companiei Apple.

Samsung GALAXY S10 vine cu UFS 3.0 care creste substantial vitezele pentru transferul de date

Samsung GALAXY S10 ufs 3.0 performante

Samsung GALAXY S10. Saltul tehnologic este unul foarte mare, insa era obligatoriu pentru telefoanele care sunt compatibile cu standardul 5G, ce necesita medii de stocare foarte rapide pentru a oferi si viteze de internet foarte mari. O viteza de scriere de 2 GB/s inseamna ca telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 pot suporta viteze de internet de pana la 16 Gbps, cu mult peste ceea ce vor oferi primele retele 5G, deci utilizatorii vor avea parte de o experienta foarte buna.

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca Samsung produce chip-urile de memorie NAND care ofera aceste performante cu UFS 3.0, e foarte posibil ca telefoanele sale sa aduca primele aceasta schimbare uriasa pentru industria telefoanelor. Dupa ce vor fi implementate in Samsung GALAXY S10, aceste noi chip-uri ar urma sa ajunga inclusiv in telefoanele celor de la OnePlus, Huawei, sau chiar in cele ale companiei Apple, dar mai tarziu in cursul acestui an.

Samsung GALAXY S10. E foarte posibil ca toate modelele din serie sa aiba UFS 3.0 integrat, dar e deasemenea posibil si ca versiunea Lite sa fie “sarita” pentru ca e mult mai ieftina decat celelalte.