Samsung GALAXY S10. Modelul cu LANSARE AMANATA

Samsung GALAXY S10. Unul dintre modelele din serie va avea lansarea amanata de catre compania coreeana, iata pentru ce versiune s-a decis sa se faca acest lucru.

Samsung GALAXY S10 lansare amanata model

Samsung GALAXY S10. Nu mai putin de 4 modele ale seriei de telefoane urmeaza sa fie lansate in cursul lunii martie de catre compania coreeana, iar conform unei informatii aparute astazi, nu toate vor fi vandute in acelasi timp. Mai exact, se pare ca modelul care urmeaza sa aiba 1 TB spatiu de stocare, si 12 GB RAM, nu ar putea fi cumparat de catre clienti chiar din 8 martie, cand urmeaza sa aiba loc lansarea pentru celelalte modele.

Samsung GALAXY S10. Decizia de a nu pune in vanzare si acest model al seriei impreuna cu celelalte n-ar trebui sa surprinda, deoarece pentru aceasta versiune compania coreeana intentioneaza sa ceara 1500 de dolari de la clienti. Suma este una uriasa, pe masura specificatiilor care sunt oferite, asa ca e normal sa nu existe “bataie” pe aceste modele de telefoane, din moment ce sunt atat de scumpe si nu vor fi cautate de atat de multi oameni.

Samsung GALAXY S10 cu 12 GB RAM si 1 TB stocare va fi lansat mai tarziu

Samsung GALAXY S10 amanare lansare model

Samsung GALAXY S10. Imaginea de mai sus a fost preluata din pagina companiei Samsung pentru Filipine, acolounde se listeaza modelele de telefoane care urmeaza sa fie oferite pentru precomanda incepand cu data de 21 februarie. Trei dintre modelele din serie vor fi lansate pe data de 8 martie, in timp ce modelul Samsung GALAXY S10 cu 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare va fi lansat abia pe data de 15 martie, cel mai devreme.

Samsung GALAXY S10. Amanarea lansarii modelelor foarte scumpe dintr-o serie de telefoane nu este ceva neobisnuit, iar asta pentru ca diversi producatori actioneaza exact la fel cu aceste versiuni. In aceasta situatie, multa lume se astepta ca acest model din seria Samsung GALAXY S10 sa nu ajunga chiar atat de devreme in magazine, tocmai pentru ca e atat de scump si vine cu o serie de componente speciale, deci din 15 martie va fi oferit.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea noilor modele de telefoane va avea loc pe 20 febraurie in cadrul unei conferinte organizate de catre coreeni, iar precomenzile vor incepe chiar a doua zi, pe 21 februarie.