Samsung GALAXY S10. PREZENTARE VIDEO a Noilor Carcase

Samsung GALAXY S10. O prima prezentare video pentru noile carcase pregatite pentru telefoane ne arata ceea ce va fi oferit de catre Samsung pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 carcase

Samsung GALAXY S10. Noile telefoane au fost “dezbracate” de toate secretele inaintea prezentarii oficiale care este programata sa aiba loc pe data de 20 februarie, iar astazi vedem o alta dezvaluire interesanta legata de ele. Mai exact, in clipul video de mai jos puteti vedea carcasele oficiale care vor fi puse in vanzare de catre compania Samsung pentru toate telefoanele Samsung GALAXY S10 care vor fi disponibile peste nu foarte mult timp pe piata.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum puteti vedea, denumirile oficiale ale telefoanelor vor fi Samsung GALAXY S10E, Samsung GALAXY S10, si Samsung GALAXY S10 Plus, deci zvonurile de pana acum se dovedesc a fi 100% adevarate. Pentru noua serie de telefoane Samsung GALAXY S10, compani coreeana pregateste atat carcase din piele, cat si carcase LED View, astfel ca toti clientii isi vor putea proteja telefoanele cu accesorii gandite pentru a se potrivi perfect pe elela aplicare.

Samsung GALAXY S10 are prezentate video toate carcasele oficiale ale Samsung

Samsung GALAXY S10. In ceea ce priveste functionalitatea acestor carcase, se pare ca ea nu va fi diferita in comparatie cu ceea ce ofera actualele accesorii pentru telefoanele mobile vandute de catre coreeni pe pietele globale. Era de asteptat ca schimari sa nu vina pentru carcasele gandite pentru seria Samsung GALAXY S10, iar asta deoarece Samsung nici nu prea avea motive sa ofere ceva in plus din moment ce concurenta nu o face.

Samsung GALAXY S10. Desi vedem imagini cu noile carcase pe care Samsung le va vinde la preturi destul de piperate pentru clientii dornici sa profite de oferte, din pacate nu vedem si foliile speciale pentru noile cititoare de amprente. Ar fi foarte interesant sa vedem si aceste folii speciale pentru Samsung GALAXY S10, care nu vor avea un decupaj in ecran, asa cum au gandit unii producatori de accesorii foliile de protectie pe care le vor pune in vanzare.

Samsung GALAXY S10. V-am spus ca prezentarea oficiala a telefoanelor urmeaza sa aiba loc in data de 20 februarie, insa precomenzile vor incepe pe 21 februarie, iar vanzarile pe data de 8 martie.