Huawei P30 PRO. Functia COPIATA de iPhone 11

Huawei P30 PRO. O functie importanta a telefonului va fi copiata in iPhone 11 de catre compania Apple, iata de ce vor avea parte toti utilizatorii in 2019.

Huawei P30 PRO iphone 11

Huawei P30 PRO. O functie interesanta disponibila in telefonul Huawei urmeaza sa fie copiata de iPhone 11 in momentul in care va fi lansat de catre compania Apple, iar asta e o foarte mare surpriza. Stiam ca Apple preia in fiecare an functii care sunt oferite de catre competitorii sai, insa iata ca anul acesta va oferi in iPhone 11 o functie noua care va exista in Huawei P30 PRO, dar care nu s-a dovedit a fi chiar atat de utila pentru cei care au cumparat MATE 20 Pro.

Huawei P30 PRO. Mai exact, iPhone 11 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple cu o noua functie care va permite incarcarea wireless a accesoriilor, sa a altor modele de telefoane mobile, Huawei oferind-o in premiera pentru telefoanele sale. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa o ofere deasemenea inca din momentul lansarii, iar acum aflam ca inclusiv iPhone 11 va avea aceasta functie de a incarca wireless alte dispozitive, cum va oferi si Huawei P30 PRO.

Huawei P30 PRO va avea copiata in iPhone 11 functia de incarcare wireless a altor dispozitive

Huawei P30 PRO. Problema telefoanelor Huawei cu aceasta functie este ca incarcarea se face foarte incet in comparatie cu ceea ce este oferit pentru incarcarea wireless standard, de cam 3 ori mai incet. E foarte posibil ca iPhone 11 sa vina cu aceeasi limitare, incarcarea wireless standard facandu-se la 7.5W, iar cea a altor dispozitive la doar 2.5W, iar desi se zvoneste ca e posibil ca Huawei P30 PRO sa creasca puterea, nimeni nu stie daca asta se va intampla intr-adevar.

Huawei P30 PRO. Noul smartphone al chinezilor va fi prezentat in mod oficial la final de luna martie, in timp ce lansarea in magazine urmeaza sa aiba loc undeva in cursul lunii aprilie, deci peste putin timp. Avand in vedere ca iPhone 11 va fi lansat abia in toamna, vom afla cu siguranta pana atunci daca aceasta functie a Huawei P30 PRO va fi copiata asa cum va fi lansata, sau intr-o forma rudimentara.

Huawei P30 PRO. Noile telefoane ale chinezilor nu vor fi la fel de populare precum iPhone 11, dar va fi interesant de vazut cum vor vedea fanii Apple aceasta functie de incarcare wireless “bilaterala”.