RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, VESTI PROASTE pentru Romani

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, sunt motivul unei vesti foarte proaste pentru clientii din Romania, iata cum suntem afectati de serviciile oferite.

RCS & RDS viteze internet mobil

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, sunt in centrul unor vesti foarte proaste pentru clientii din Romania, iar asta in conditiile in care toti s-au laudat cu investitii foarte mari in infrastructura in ultimul an. Conform unui nou studiu facut de catre cei de la OpenSignal pentru vitezele de internet mobil in foarte multe tari de pe glob, din pacate Romania ocupa un loc nu foarte onorat, cu viteze mici pentru serviciile RCS & RDS, sau ale altor operatori telecom.

RCS & RDS, are cele mai mici viteze de internet mobil din Romania, cu Telekom la o distanta foarte mica in urma lor, Orange si Vodafone fiind in top, iar asa viteza medie de download prin internetul mobil este de 26.8 Mbps in tara. Cea mai buna viteza posibila care poate fi atinsa in Romania, in medie, pentru RCS & RDS, si ceilalti operatori, este de 37.6 Mbps, oricum cu mult in urma celor oferite de catre opratorii de telecomunicatii din multe tari.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, ofera viteze de internet mai proaste decat in multe alte tari

RCS & RDS viteze internet mobil global

RCS & RDS, spre deosebire de alti ani in care Romania se plasa mai bine in lista tarilor cu internet mobil mai rapid, iata ca acum tara noastra a cazut sub locul 20, desi operatorii nostri se lauda cu vitezele lor in fiecare an. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti vedea ca vitezele de internet mobil oferite in Romania de catre RCS & RDS, sau alte companii, sunt mult inferioare fata de cele din multe alte tari europene, inclusiv unele in care vitezele erau mai proaste.

RCS & RDS, se pare ca investitiile facute in Romania de catre operatori nu sunt chiar atat de bine reflectate in testele celor de la OpenSignal, romanii avand parte de viteze medii net inferioare fata de ceea ce se promoveaza. In ciuda faptului ca multumita RCS & RDS suntem in topul tarilor cu cel mai rapid internet fix din lume, in ceea ce priveste internetul mobil, operatorul ne cam trage inapoi, la fel ca si cei de la Telekom, care au nevoie de mari investitii in infrastructura.

RCS & RDS, problemele de acum se transforma intr-o oportunitate pentru 5G, iar asta pentru ca viitoarele retele de telefonie mobila ar trebui sa creasca substantial vitezele de navigare pe internet.