Fortnite. 8.10 Update si NOUTATILE IMPORTANTE

Fortnite. Versiunea 8.10 a fost lansat pentru jucatorii din lumea intreaga, cei de la Epic Games implementand o serie variata de noutati extrem de interesante.

Fortnite 8.10

Fortnite. Versiunea 8.10 a fost lansata de catre compania Epic Games pentru utilizatorii din lumea intreaga in cursul acestei zile, la doar putin peste o saptamana din momentul in care sezonul 8 a fost pus la dispozitia jucatorilor. Prima noutate majora oferita pentru jucatorii Fortnite este vehiculul “The Baller”, care a fost preluat din Jurassic World pentru a le oferi oamenilor noi metode de transport, dar si noi metode de a se distra in cadrul jocului atat de popular.

Fortnite. O alta noutate extrem de interesanta este aparitia unor automate care ofera obiecte in mod gratuit pentru jucatori, insa doar unul este distribuit inainte ca acest aparat sa dispara complet din lumea virtuala. Multe schimbari au fost facute pentru arme, unele recent adaugate avand schimbat modul de aparitie, astfel ca nu vor mai fi chiar atat de greu de gasit in Fortnite, in timp ce in cazul altora a fost redus damage-ul pe care il fac atunci cand le folosim pentru a ne ucide inamicii.

Fortnite. 8.10 Update si NOUTATILE IMPORTANTE

Fortnite. O schimbare extrem de importanta este facuta pentru modul de joc Battle Royale, cei de la Epic Games permitandu-le jucatorilor care folosesc jocul de pe Xbox sau PS4 sa lupte unii impotriva altora. Jucatorii care intra in Battle Bus in modul de joc Battle Royale vor trebui sa lupte unii impotriva celorlalti, daca joaca de pe aceste tipuri de console, Fortnite permitand dezactivarea combinarii lor in lupte, dar va fi restrictionat accesul la acest mod de joc.

Keep the good times rolling! Combine your boost and grapple to perform unbelievable feats with the newest vehicle addition to Battle Royale! These convenient machines now dispense things free of charge but only provide one item/weapon before disappearing. Welcome to The Getaway! In this mode, players will race to find a Jewel and take it to a getaway van before everyone else to win the match!

Fortnite. Pentru a face lucrurile si mai intersante, cei care se joaca de pe terminale mobile vor lupta impotriva celor are folosesc Nintendo Switch, iar asta va ingreuna serios jocurile in care participa in fiecare zi. Toate aceste noutati pentru Fortnite sunt disponibile chiar in acest moment prin actualizarile pentru aplicatiile pe care cei de la Epic Games le ofera pentru diverse platforme, si va trebui sa le instalati pentru a beneficia de noutatile care va sunt oferite.