Samsung GALAXY S10 – Vanzari SUB GALAXY S9 Anuntate

Samsung GALAXY S10 are anuntate vanzari sub cele inregistrate de catre GALAXY S9 in cursul anului trecut , iata cat de mare va fi diferenta intre modele.

Samsung GALAXY S10 asteptari

Samsung GALAXY S10 a fost lansat in prima parte a acestei luni de catre compania Samsung, iar analistii par sa aiba asteptari destul de rezervate in ceea ce priveste vanzarile noii serii in martie. Desi Samsung GALAXY S10 a fost anuntat ca stabilind recorduri de vanzari in cateva tari, se pare ca analistii se asteapta ca cifrele totale pentru luna martie sa nu fie mai mari decat cele inregistrate pentru seria Samsung GALAXY S9 in cursul anului trecut.

Conform analistilor, seria de telefoane Samsung GALAXY S10 ar urma sa inregistreze vanzari de 10 milioane de unitati in luna martie, la fel ca seria GALAXY S9 dupa lansarea din cursul anului trecut. Marea diferenta este ca Samsung GALAXY S10 are 8 zile in plus de disponibilitate fata de seria anterioara, iar daca estimarea se va dovedi a fi adevarata, atunci vanzarile acestei serii vor fi mai mici decat cele inregistrate pentru seria lansata anul trecut de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10 – Vanzari SUB GALAXY S9 Anuntate

Trebuie luat deasemenea in calcul faptul ca seria Samsung GALAXY S10 este compusa din trei modele de telefoane, in timp ce anul trecut seria GALAXY S9 a avut doar doua, deci teoretic ar trebui sa se vanda cu bine peste 10 milioane de unitati. Pentru cel de-al doilea trimestru fiscal ala anului 2019 sunt asteptate vanzari de inca 10 milioane de unitati pentru seria Samsung GALAXY S10, adica peste cele 9.2 milioane de unitati ale seriei GALAXY S9 in T2 2018.

Samsung Electronics is expected to ship out a total of 20 million Galaxy S10 series phones within the first half of this year. The 10th-anniversary Galaxy S10 phones, which went on sale throughout the world Friday, are expected to achieve sales targets of 10 million for the first quarter and another 10 million for the April-June period. Shipments of Galaxy S9 phones stood at 19.2 million for the first half of 2018 and 35 million for the whole year.

Diferenta este una destul de mica si arata ca analistii n-au prea multa incredere in noua serie de teleoane, iar asta desi ea a fost primita foarte bine, si aduce foarte multe noutati importante pentru clienti. E posibil ca in final acest lucru sa nu conteze, iar seria Samsung GALAXY S10 sa nu inregistreze acele vanzari foarte mari care au fost anuntate de catre unii, si sunt asteptate de catre altii, aceasta putand fi o problema uriasa pentru cei din Coreea de Sud.

Samsung GALAXY S10 ar trebui sa fie unul dintre cele mai bine vandute modele de smartphone-uri pana in momentul in care Huawei P30 Pro va fi lansat, iar de atunci vanzarile sale se cam vor injumatati, cel mai probabil.