Apple Doneaza pentru Reconstructia Catedralei Notre Dame

Apple Doneaza Reconstructia Catedralei Notre Dame

Apple va participa cu donatii la reconstructia catedralei Notre Dame din Paris, presedintele Tim Cook anuntand in mod oficial acest lucru prin intermediul propriului cont Twitter. Puteti vedea mai jos mesajul pe care l-a publicat presedintele companiei americane pentru toti fanii din lumea intreaga, el afirmand ca este foarte important ca Apple sa participe la acest proces.

Catedrala Notre Dame este prezentata de catre presedintele Apple, Tim Cook, ca un simbol al sperantei, dar si ca un obiectiv istoric extrem de important pentru urmatoarele generatii. Tim Cook nu a specificat suma pe care Apple intentioneaza sa o doneze, dar cu siguranta nu vorbim despre una foarte mica, asa cum ar fi si normal, de altfel.

Sub conducerea lui Tim Cook, Apple a devenit mult mai atenta la problemele din lumea intreaga, si a facut numeroase donatii in cazuri de dezastre naturale, si nu numai.

8 COMENTARII

  1. Nici samsung, huawei ori xiaomi, ii doare in cur pe asiatici de Europa, ei sunt cu ciordeala de tehnologie si cu forta de munca ieftina