Huawei MATE 30. Asa ARATA Telefonul DORIT de TOTI

Huawei Mate 30. Asa va arata telefonul pe care-l doreste toata lumea in momentul de fata, noi imagini confirmand un smartphone care va uimi intreaga planeta cu noutatile.

Huawei MATE 30 arata

Huawei Mate 30. Ca model de clasa medie din viitoarea serie de telefoane mobile pregatite de catre compania Huawei, acesta ar putea avea parte de vanzari extrem de bune dupa ce va fi lansat pe piata, iar asta multumita pretului accesibil. Chiar daca Huawei Mate 30 nu va avea toate noutatile care vor fi incluse in Huawei Mate 30 PRO, daca va arata precum in acest concept inregistrat companiei chinezesti, atunci va fi extrem de dorit de catre toti fanii.

Huawei Mate 30. In imaginile de mai jos puteti vedea un nou model de telefon al companiei Huawei care are un decupaj minuscul pentru a ascunde camera frontala, dar care are si un ecran secundar sub camera tripla principala. Da, ati citit bine, Huawei Mate 30 ar putea avea un ecran secundar in carcasa daca acest concept al telefonului ar fi intr-adevar planul Huawei de a cuceri piata smartphone pe final de an 2019.

Huawei Mate 30. Asa ARATA Telefonul DORIT de TOTI

Huawei MATE 30 arata 1

Huawei Mate 30. Conform informatiilor inregistrate in brevetul de inventie al celor de la Huawei, acel ecran secundar ar urma sa fie folosit de catre utilizatori pentru a inregistra poze folosind camera principala tripla a telefonului. Ideea in sine nu este noua, pentru ca si in cazul Huawei Mate X este implementata aceeasi idee de catre compania Huawei, asa ca pentru Huawei Mate 30 s-ar implementa ceva similar pentru a oferi o functionalitate si mai buna pentru utilizatori.

Huawei Mate 30. Brevetul de inventie a fost inregistrat de catre compania Huawei in luna noiembrie a anului trecut, deci sansele ca schimarile sa fie intr-adevar integrate in modelul de anul acesta sunt destul de bune in momentul de fata. Avand in vedere ca Huawei a implementat deja ceva similar in telefonul sau pliabil, exista motive destul de bune sa credem ca va face acelasi lucru inclusiv pentru Huawei Mate 30 in ideea de a oferi experiente noi de folosire.

Huawei Mate 30. Noul telefon al Huawei va fi lansat in mod oficial in toamna acestui an, in perioada septembrie – octombrie, cel putin confirm informatiilor oferite de catre directorii companiei.