Teaserul OnePlus 7 PRO si PRIMELE IMAGINI de Presa

OnePlus 7 PRO are astazi parte de un prim teaser care ii prezinta o schimbare extrem de importanta, dar si de primele imagini de presa cu noul design pregatit.

OnePlus 7 PRO teaser imagine

OnePlus 7 PRO are astazi parte de un prim teaser important lansat de catre compania OnePlus, dar si de primele imagini de presa care dezvaluie una dintre culorile pe care noul model de telefon o va avea pentru cei care vor fi interesati de el. Incepem cu teaserul pe care il puteti vedea mai jos, OnePlus 7 PRO fiind prezentat acolo ca avand rezistenta la apa, desi compania spune ca oamenii n-ar trebui sa faca baie cu el.

OnePlus 7 PRO este scufundat intr-o galeata cu apa de catre compania chinezeasca, insa le recomanda clientilor ca nu ar trebui sa faca asta, desi telefonul are certificare IP pentru rezistenta la apa si praf. Se pare ca pentru OnePlus 7 si OnePlus 7 PRO este folosita o metoda ceva mai ieftina de a implementa rezistenta la apa, iar din acest motiv nu s-ar oferi protectia completa pe care o asteapta clientii care urmeaza sa cumpere aceste modele de telefoane.

Teaserul OnePlus 7 PRO si PRIMELE IMAGINI de Presa

OnePlus 7 PRO apare si in doua noi imagini de presa care prezinta doua dintre culorile pe care telefonul le va avea, astfel ca utilizatorii isi vor putea face din timp planuri pentru modelul de smartphone pe care il vor cumpara. Puteti vedea in imaginile de mai jos un OnePlus 7 PRO de culoare gri, avand denumirea “Mirror Grey”, dar si un model de culoare albastra, care va avea denumirea “Nebula Blue”, acesta din urma fiind mult mai interesant decat primul.

OnePlus 7 PRO teaser imagine presa

OnePlus 7 PRO urmeaza sa fie prezentat in data de 14 mai de catre compania chinezeasca, presedintele sau confirmand in mod oficial faptul ca telefoanele vor fi dezvaluite pentru lumea intreaga atunci, dar nu se stie cand va fi lansarea. Este totusi de asteptat ca OnePlus 7 PRO, si modelul mai ieftin, sa fie puse in vanzare pana la finalul acestei luni, pentru a mai fura putin din popularitatea pe care o au telefoanele de la Samsung si Huawei acum.

OnePlus 7 PRO teaser imagine gri

OnePlus 7 PRO a avut dezvaluit si preturile la care va fi pus in distributie, si este de asteptat sa fie ceva mai scump decat modelele actuale, diferentele urmand a fi de pana la 200 de euro, in functie de modelele cumparate.