OnePlus 7 PRO. PROBLEMA GRAVA de care se PLANG Clientii

OnePlus 7 PRO. O problema foarte grava de care se plang clientii companiei a fost confirmata in mod oficial de catre producator, iata ce se va intampla.

OnePlus 7 PRO problema

OnePlus 7 PRO. O problema foarte grava a noilor telefoane lansate de catre compania chinezeasca este raportata de catre un numar tot mai mare de utilizatori din lumea intreaga, si ea arata cam ce primesc clientii. In clipul video de mai jos puteti vedea un telefon OnePlus 7 PRO care are o problema foarte grava cu ecranul, acesta inregistrand apasari pe care utilizatorii nu le fac in realitate, dar care controleaza diverse functii ale respectivelor telefoane.

OnePlus 7 PRO. Problema este foarte grava pentru ca ecranele genereaza singure atingeri ale ecranului, care nu sunt facute de catre utilizatori, si oficial compania nu a oferit vreo explicatie, desi spune ca investigheaza problema. In OnePlus 7 PRO este folosit un nou tip de ecran OLED care are o rata de refresh de 90Hz, si e posibil ca problema sa vina de la modul in care a fost creata aceasta componenta, iar o actualizare software sa o rezolve rapid.

OnePlus 7 PRO. PROBLEMA GRAVA de care se PLANG Clientii

OnePlus 7 PRO. Compania chinezeasca a reusit sa reproduca problema, ceea ce este un semn bun, iar asta pentru ca in baza analizei ar putea rezolva problema foarte rapid, printr-o actualizare software. In ciuda acestui lucru, OnePlus 7 PRO este un telefon foarte scump in raport cu modelele lansate anterior, iar cei care l-ai cumparat raman cu un gust amar in ceea ce priveste banii cheltuiti pentru a intra in posesia sa anul acesta.

OnePlus 7 PRO. Problemele cu “atingerile fantoma” apar in diverse aplicatii, insa cel mai usor de observat sunt in aplicatia CPU-Z, dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai sus, facut de catre un client al companiei. Foarte multe altele exista pe internet, toate prezinta exact aceeasi problema pentru OnePlus 7 PRO, iar din pacate vedem ca un nou telefon cu o inovatie interesanta are parte de o lansare cu probleme.

OnePlus 7 PRO. Rezolvarea acestei probleme ar putea dura si cateva saptamani, timp in care concurentii companiei chinezesti vor putea sa se foloseasca de problema pentru a ironiza lansarea cu dificultati.