Apple TV+: Anuntul IMPORTANT Facut de catre Compania Apple

Apple TV plus calitate

Apple TV+ este viitorul serviciu de streaming video pe care compania Apple vrea sa il lanseze pentru clientii din lumea intreaga, si el va fi foarte important. Astazi seful diviziei care administreaza acest serviciu de streaming video a anuntat ca el va fi concentrat pe calitate, nu pe cantitate.

Apple TV+ nu va avea, precum Netflix, un numar mare de filme si seriale disponibile pentru clienti, dar cele care vor fi lansate, vor fi de foarte buna calitate. Apple vrea sa faca pentru Apple TV+ cele mai bune filme si seriale disponibile pentru serviciile de streaming video, ceea ce e in ton cu filosofia generala a companiei.

Apple TV+ va fi exact precum orice alt produs al companiei Apple, adica nu ajunge primul pe piata, dar vrea sa fie cel mai bun, si poate ca asa va si fi. Apple TV+ a avut prezentat un prim film pe care Apple il are in productie, dar mai exista si alte cateva care vor fi lansate impreuna cu el, iar platforma de streaming video va fi disponibila inclusiv in Romania.

“Apple’s head of services and programming says that the company has adopted a quality-over-quantity mindset when it comes to its forthcoming Apple TV Plus service. Cue says that Apple won’t be “creating the most” original content for users, but will be “creating the best.” When asked about Netflix’s model, he notes that there’s “nothing wrong with that model, but it’s not our model.””