Fortnite 9.41 a fost lansat cu cateva surprize interesante

Fortnite 9.41 a fost lansat cu cateva surprize interesante

Fortnite are actualizarea 9.41 disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga deja, si ea vine cu cateva noutati foarte interesante de care jucatorii se pot bucura.  Versiunea 9.41 a Fortnite aduce pentru jucatori noi obiecte de descoperit pe harti, streaming video picture-in-picture, dar si alte noutati grozave.

Fortnite are o noua arma cu luneta disponibila, aceasta fiind puternica, avand damage de 81/85, deci veti putea ucide de la distanta pe aproape oricine. In continuare exista o noua harta care arata toate furtunile din lumea virtuala a Fortnite, astfel ca jucatorii pot sti din timp unde pot fugi pentru a scapa de eventuale probleme.

Fortnite isi sarbatoreste cel de-al doilea an de existenta, si o face cu surprize pentru toti jucatorii, acestia putand descoperi obiecte noi in cutiile pentru loot. Versiunea 9.41 vine cu foarte multe surprize, si e posibil ca jucatorii Fortnite de pe iPhone sa aiba deasemenea rezolvata problema care impiedica pornirea jocului.

Fortnite are versiunea 9.41 disponibila in mod oficial pentru toata lumea prin actualizarea aplicatiilor care sunt disponibile in App Store si Google Play.