Lansarea iPhone 11 este Pregatita de Apple cu o SURPRIZA Negativa

iPhone 11 are lansarea pregatita de catre compania Apple cu o surpriza negativa care va dezamagi foarte multa lume, iata ce decizie a fost luata in Cupertino.

iphone 11 lansare componente

iPhone 11 are lansarea pregatita de ceva vreme de catre compania Apple, insa din pacate se pare ca pana si americanii sunt constienti de faptul ca nu vor avea parte de vanzari foarte bune pentru telefoanele pe care le vor lansa. Cei de la Apple au inceput din iulie sa inregistreze comenzi de componente pentru iPhone 11, insa partenerii lor asiatici sustin ca acestea sunt mici, si sugereaza ca productia nu va fi tocmai la fel de mare precum in alti ani.

iPhone 11 are comenzi mici facute pentru o varietate de componente care urmeaza sa fie folosite de catre compania Apple la productie, si multi parteneri ai americanilor sunt afectati de acest lucru. In Asia exista o varietate de companii care deja raporteaza ca nu vor genera incasari prea bune in toamna deoarece Apple face comenzi surprinzator de mici pentru lansarea iPhone 11, iar ne da de inteles ca probleme nu s-au terminat.

Lansarea iPhone 11 este Pregatita de Apple cu o SURPRIZA Negativa

Apple a avut probleme foarte mari in 2018 cu vanzarile de telefoane, si multi au sperat ca seria iPhone 11 va ajuta la trecerea peste ele, dar din pacate se pare ca acest lucru nu e crezut nici in Cupertino. Daca nici macar Apple nu are incredere ca seria iPhone 11 va putea inregistra vanzari importante, atunci ce mai putem spune despre partenerii americanilor, sau de analistii care trebuie sa le recomande clientilor sa cumpere actiunile celor din Cupertino.

Apple a înregistrat vânzări dezamăgitoare pentru iPhone în trimestrul său fiscal fiscal din 2019, iar furnizorii de componente au o vizibilitate slabă a comenzilor pentru iPhone-urile viitoare ale furnizorului. Apple a început să pregătească încă din iulie înainte de lansarea noilor telefoane mobile în septembrie, dar impulsul de comandă pentru panourile tactile și alte componente a fost slab.”

Preturile mari si lipsa noutatilor majore din iPhone 11 vor fi principalele motive din cauza carora vanzarile telefoanelor nu vor fi mari, si se pare ca pana si compania Apple este constienta de acest lucru. Cat de bine se vor vinde, sau nu, telefoanele, vom afla in toamna, insa din ceea ce vedem acum, nici macar Apple nu e increzatoare ca seria iPhone 11 este capabila sa doboare recorduri pentru linia sa de telefoane.