Apple Cheltuie Sume IMPRESIONANTE pentru Cercetare si Dezvoltare

Apple Cheltuie Sume IMPRESIONANTE pentru Cercetare si Dezvoltare

Apple cheltuie tot mai multi bani pentru cercetare si dezvoltare, compania americana alocand in fiecare trimestru fiscal cateva miliarde de dolari. In T2 2019 cei de la Apple au cheltuit 4.2 miliarde de dolari pentru cercetare si dezvoltare, mai mult decat castiga unele companii inc ativa ani de zile.

Apple a investit 7.9% din totalul incasarilor sale in cadrul T2 2019 pentru cercetare si dezvoltare, cel mai mare procent din 2003 incoace. Apple urmeaza sa cheltuiasca 16 miliarde de dolari pentru cercetare si dezvoltare in cursul anului 2019, suma fiind atat de mare incat ne putem intreba ce anume pregateste.

Apple nu a mai lansat un iPhone cu adevarat inovator de foarte mult timp, iar in ciuda investitiilor mari, e putin probabil sa faca asta prea curand. Chiar si asa, procentele cheltuite de catre compania Apple pentru cercetare si dezvoltare sunt unele dintre cele mai mici dintre toate companiile americane importante.

„Vrem să îmbunătățim experiența utilizatorului și să diferențiem produsele și serviciile noastre pe piață. Deci, vom continua să facem asta. Există anumite tipuri de investiții, desigur, care sunt foarte strategice pentru noi și vor avea implicații pe termen lung. ”