iPhone 11 Pro este Denumirea Unuia dintre Modelele din 2019

iPhone 11 Pro este denumirea unuia dintre cele doua modele care vor fi lansate in cursul anului 2019 de catre compania Apple, iata ce este pregatit.

iPhone 11 Pro este Denumirea Unuia dintre Modelele din 2019

iPhone 11 Pro urmeaza sa fie denumirea unuia dintre modelele pe care compania Apple le va lansa in 2019 pentru clientii din lumea intreaga, si vorbim despre o schimbare interesanta fata de actualele denumiri. Daca pana anul trecut Apple folosea denumirea “Plus” pentru modelele cu ecrane de peste 5 inch, in 2018 a introdus denumirea “Max”, iar in 2019 vom avea un iPhone 11 Pro, desi nu se stie 100% sigur care dintre modele o va avea.

iPhone 11 Pro ar trebui sa fie modelul care are ecran cu diagonala de 6.5 inch, putand inlocui iPhone XS Max in oferta companiei Apple, dar deocamdata nimic nu e prea clar cu privire la planurile americanilor. Informatia privind schimbarile de denumiri pregatite de catre Apple vin de la un cunoscut leaker de informati despre produsele americanilor, el dezvaluind multe secrete ale lor pana in prezent, iar iPhone 11 Pro intra acum in aceasta categorie selecta.

iPhone 11 Pro este Denumirea Unuia dintre Modelele din 2019

Apple ar putea folosi denumirea iPhone 11 Pro dupa implementarea camerei triple in produsele sale, si ar fi o foarte mare surpriza ca doar modelul cu ecran mai mare sa aiba integrata o asemenea camera. Toate zvonurile de pana acum au sugerat ca toate cele trei modele de telefoane din seria iPhone 11 vor avea camera tripla integrata de catre Apple, si ar fi o surpriza uriasa ca doar unul sa fie iPhone 11 Pro cu aceasta noua camera foarte urata.

Desigur ca am mai vazut de la compania Apple surprize proaste in trecut, iar iPhone 11 Pro poate intra lejer in aceasta categorie, cei de la Apple fiind acum axati pe a face cat mai multi bani, si cam atat. Nu m-ar mira nici daca iPhone 11 Pro ar avea si un pret de vanzare foarte mare, iar asta pentru ca e dedicat “profesionistilor” cu noua sa camera tripla, deci noi motive pentru ca Apple sa faca multi bani de pe urma noastra.

iPhone 11 Pro va fi lansat, impreuna cu celelalte modele din serie, in toamna acestui an, cel mai probabil pe 10/11 septembrie, cu lansare pe data de 20 septembrie.