Camera CIUDATA a Huawei MATE 30 PRO va DERUTA multi Fani

Huawei MATE 30 PRO are astazi confirmat din nou design-ul ciudat pentru camera pe care noul model de smartphone urmeaza sa o ofere pentru clientii din toata lumea.

Camera CIUDATA a Huawei MATE 30 PRO va DERUTA multi Fani

Huawei MATE 30 PRO ar urma sa vina cu o noua camera ciudata, care ar putea deruta o parte dintre fanii companiei coreene, avand in vedere ca vorbim despre o schimbare atat de mare pentru design. Mai exact, puteti vedea in imaginea de mai jos trei poze cu o carcasa facuta pentru Huawei MATE 30 PRO in baza unor specificatii preluate de la o fabrica partenera a companiei chinezesti in care telefoanele ar trebui sa fie produse in 2019.

Huawei MATE 30 PRO are dezvaluita o camera care ar urma sa aiba o forma circulara si nu una similara cu cea a Huawei P30 PRO, schimbarea de design putand avea la baza modificari mari si pentru componentele interne. Pana acum a fost confirmat fara dubiu faptul ca Huawei MATE 30 PRO va continua s aiba o camera cvadrupla pentru clienti, iar asta inseamna ca urmeaza sa ofere o experienta cel putin la fel de buna precum in cazul modelului anterior.

Camera CIUDATA a Huawei MATE 30 PRO va DERUTA multi Fani

Camera CIUDATA a Huawei MATE 30 PRO va DERUTA multi Fani foto
Carcasa creata special pentru Huawei MATE 30 PRO si noua camera.

Pentru noua camera din Huawei MATE 30 PRO vor fi integrati un senzor de imagine principal de 40 de megapixeli, un senzor wide-angle de 40 de megapixeli, un senzor telephoto de 8 megapixeli, si unul ToF. Camera care va fi oferita pentru Huawei MATE 30 PRO este, din toate punctele de vedere, una de inalta calitate, si va oferi cu siguranta cele mai bune performante pentru cei care sunt interesati sa cumpere noile modele de telefoane mobile.

Cei de la Huawei n-au dat deocamdata informatii cu privire la Huawei MATE 30 PRO, sau la vreun alt telefon din serie, insa cu siguranta vom incepe sa vedem si mai multe detalii. Din pacate, lansarea noilor modele de telefoane depinde foarte mult si de ceea ce se va intampla cu licentierea Android de catre Google, aici fiind o problema serioasa pentru chinezi, dar poate ca Donald Trump va reveni la ganduri mult mai bune.

Huawei MATE 30 PRO va fi prezentat in septembrie, sau octombrie, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc la doua, sau trei, saptamani din momentul in care va fi dezvaluit in mod oficial.