iPhone 11 va DEPASI RECORDUL Stabilit de GALAXY NOTE 10

iPhone 11 va depasi recordul stabilit de catre Samsung GALAXY NOTE 10, iata cu ce vrea compania Apple sa-si uimeasca fanii din intreaga lume.

iPhone 11 va DEPASI RECORDUL Stabilit de GALAXY NOTE 10

iPhone 11 va depasi recordul stabilit de catre Samsung GALAXY NOTE 10, sau cel putin asta sugereaza o serie de informatii aparute astazi, ele dezvaluind o surpriza interesanta pentru viitorul model de telefon al Apple. Mai exact, se pare ca in iPhone 11 compania Apple va implementa acelasi ecran care exista in momentul de fata in Samsung GALAXY NOTE 10, iar asta e normal, din moment ce americanii cumpara de la coreeni aceste componente importante.

iPhone 11 va depasi cu siguranta recordurile stabilite de catre Samsung GALAXY NOTE 10, iar asta pentru ca Apple va imbunatati ceea ce au facut deja coreenii, si vor depasi unele recorduri, nu chiar pe toate. Asa s-a intamplat in fiecare an cand Apple a lansat un nou model al iPhone in urma telefoanelor Samsung, iar cu iPhone 11 situaita nu va fi diferita, asa ca ne putem astepta la un ecran foarte bun pentru telefoanele Apple.

iPhone 11 va DEPASI RECORDUL Stabilit de GALAXY NOTE 10

iPhone 11 va avea, deci, un ecran care va rivaliza cu tot ceea ce exista acum mai bun pe piata, dar asta a fost cam intotdeauna situatia pentru telefoanele pe care americanii le-au lansat pentru clienti. Apple a ales Samsung ca furnizor de ecrane OLED pentru iPhone deoarece face cele mai bune ecrane de acest gen, iar iPhone 11 va beneficia de cele mai noi inovatii pentru aceasta tehnologie, compania Apple profitand de calitatea componentelor partenerului sau.

“Noul iPhone al Apple, care va fi lansat în curând, va avea același ecran OLED setat ca seria Samsung Galaxy. Conform unor surse din industrie, noul iPhone, care este programat să fie lansat în a doua jumătate a anului, va fi echipat cu un panou OLED format din materialul „M9” aplicat pe Samsung Electronics ”Galaxy S10 și Galaxy Note 10.”

iPhone 11 ar putea fi si ceva mai scump din cauza implementarii unui ecran care are calitate atat de buna in raport cu modelele anterioare, aceste componente costand peste 100 de dolari bucata. Desigur ca pretul depinde foarte mult si de negocierile purtate de catre Apple cu Samsung pentru cumpararea ecranelor iPhone 11, dar e de asteptat oricum ca telefoanele noi sa fie ceva mai scumpe decat modelele anterioare.

iPhone 11 va fi prezentat pe data de 10 septembrie, si lansat pe 20 septembrie, deci nu foarte mult timp ne desparte de dezvaluirea oficiala a seriei.

10 COMENTARII

  1. Anul asta trec pe Note 10+,m-am saturat sa imi zica Apple cat de minunat e ecranul lor facut de Samsung…Note 10+ deja a castigat cele mai bune premii la ecran.In rest raman fidel Apple la celelalte produse.

  2. Nu vor renunta la el :)) ei nu vor sa intelega ca nimeni numai vrea ecrane cu notchuri. Simplu sa puna amprenta in ecran. Dar nu vor face asa ceva

  3. Asta se stie deja…De cand a trecut Apple la oled…Note cel mai bun display, dupa apare iphone si devine cel mai bun display, dupa care apare S11 si devine cel mai bun and so on…
    Dar daca iPhone aduce o surpriza cu acei 600-700mah in plus la baterie si 120hz, va fi intr-adevar ceva deosebit

  4. La fel felicitari,da pai eu am pendulat intre iPhone si Note pana acum cu mici exceptii Nexus/Pixel.Restul nu-mi plac.Apple deja incepe sa ceara prea multi bani si pur si simplu nu vreau sa le mai dau..nu mai au acel element wow,e un sistem de operare bun stabil dar nu mai are acel ceva.Note 10+ pur si simplu are acel ceva:ecranul.Si Androidul e destul de ok asa ca anul asta Note l,anul viitor vom vedea.