iPhone 11: Apple se Asteapta la CERERE MARE de la Clienti

iPhone 11 este pregatit de catre Apple pentru lansare intr-un numar surprinzator de mare de unitati, americanii dorind sa acopere cererea chiar de la lansare.

6

iPhone 11 Apple se Asteapta la CERERE MARE de la Clienti

iPhone 11 are estimata de catre compania Apple o cerere surprinzator de mare pentru aceasta toamna, compania americana estimand ca va exista cerere substantiala pentru seria sa de telefoane mobile. Mai exact, pentru aceasta toamna, cei de la Apple au cerut ca 75 – 80 de milioane de telefoane din seria iPhone 11 sa fie fabricate ceea ce sigureaza ca in ciuda preturilor mari, americanii se asteapta si la o cerere pe masura pentru dispozitive.

iPhone 11 va fi lansat pe data de 20 septembrie, iar doar in weekend-ul lansarii ar trebui sa fie vandute peste 10 milioane de unitati la nivel global, cu dublu vandut pana la finalul lunii. Lansarea iPhone 11 va ajuta cu siguranta compania Apple sa isi mentina vanzarile din T3 2019 la un nivel decent, insa asteptarile pentru T4 2019 sunt chiar mai mari, cu inca 60 de milioane de unitat produse de catre partenerii sai din Asia pana in ianuarie.

iPhone 11: Apple se Asteapta la CERERE MARE de la Clienti

iPhone 11 nu se va vinde in 60 de milioane de unitati intre octombrie si ianaurie, insa daca se va vinde in maca 40 de milioane de unitati, si aici ma refer la intreaga serie, atunci va fi un succes urias pentru Apple. Desi vanzarile de telefoane ale companiei Apple au tot scazut de la un trimestru fiscal la altul, pentru iPhone 11 americanii sunt surprinzator de optimisti, mai ales ca telefoanele nu vin cu noutati suficient de mari pentru a uimi.

“Apple pregătește 75 de milioane de milioane de iPhone înainte de lansarea iPhone 11 de luna viitoare, spune analistul Wedbush, Daniel Ives. Credem că Apple este pe o traiectorie de a vinde între 180 de milioane și 185 de milioane de unități iPhone în [exercițiul financiar 2020].”

iPhone 11 este produs in cam aceleasi cantitati precum seria iPhone XS anul trecut, deci nu vorbim despre diferente din acest punct de vedere, dar ramane de vazut daca a exist asi cerere pe masura asteptarilor. Cei de la Apple cred ca lumea vrea sa le cumpere telefoanele in cantitati foarte mari, dar s-ar putea sa aiba surprize foarte neplacute daca noutatile din ele nu vor convinge lumea in masura in care ei se asteapta in acest moment.

iPhone 11 va fi prezentat pe data de 10 septembrie, conform iOS 13, iar lansarea va fi pe 20 septembrie, conform CEO-ului unui foarte important partener al companiei Apple.