iPhone 11 a INTRAT in Productie pentru Lansarea din Septembrie

iPhone 11 a intrat deja in productie inainte de a fi lansat in mod oficial pe piata in cursul lunii septembrie, iata de ce vor avea parte toti clientii.

27

iPhone 11 a INTRAT in Productie pentru Lansarea din Septembrie

iPhone 11 a intrat in productie pentru lansarea care va avea loc in cursul lunii septembrie, compania Apple cerandu-le partenerilor sai sa produca zeci de milioane de unitati pana la finalul acestui an. Perioada in care a inceput productia telefoanelor din seria iPhone 11 a inceput cam in aceeasi perioada cu cea de anul trecut, par pana pe 20 septembrie, cand va avea loc lansarea in magazine, vor fi produse cam 10 – 15 milioane de unitati.

iPhone 11 va fi produs in 300.000 – 500.000 de unitati zilnic, in functie de numarul de angajati pe care cei de la Foxconn iii au in momentul de fata, Pegatron putand produce deasemenea unele dintre unitati. Avand in vedere ca productia iPhone 11 a inceput deja, este de asteptat ca noi informatii despre telefoane sa apara in presa, impreuna cu imagini de pe liniile de productie, deci ar trebui sa mai aflam unele dintre secretele pe care seria le va avea.

iPhone 11 a INTRAT in Productie pentru Lansarea din Septembrie

iPhone 11 are productia inceputa simultan cu o crestere a productiei de camere triple la compania LG, numarul de angajati care lucreaza pe liniile de productie crescand de nu mai putin de 4 ori peste vara. Avand in vedere ca Foxconn si Pegatron vor produce milioane de telefoane iPhone 11 in urmatoarele saptamani, e nevoie si de milioane de componente pentru ele, deci LG va fi foarte ocupata pana la finalul acestui an.

iPhone 11 va avea camerele triple de la LG, asa cum anul trecut tot coreenii au produs si camera duala folosita in seria iPhone XS, deci nu pot exista surprize din acest punct de vedere. Despre camera tripla din seria iPhone 11 nu se cunosc prea multe inca, asa ca trebuie sa asteptam sa vedem ce anume va mai aparea in perioada urmatoare, pentru ca exista foarte multe necunoscute cu privire la telefoanele Apple.

iPhone 11 este anuntat pentru prezentare in data de 10 septembrie, in timp ce lansarea este asteptata pentru data de 20 septembrie, deci mai avem doar o luna pana cand totul va fi dezvaluit.