iPhone 11 a INTRAT in Productie pentru Lansarea din Septembrie

iPhone 11 a intrat deja in productie inainte de a fi lansat in mod oficial pe piata in cursul lunii septembrie, iata de ce vor avea parte toti clientii.

iPhone 11 a INTRAT in Productie pentru Lansarea din Septembrie

iPhone 11 a intrat in productie pentru lansarea care va avea loc in cursul lunii septembrie, compania Apple cerandu-le partenerilor sai sa produca zeci de milioane de unitati pana la finalul acestui an. Perioada in care a inceput productia telefoanelor din seria iPhone 11 a inceput cam in aceeasi perioada cu cea de anul trecut, par pana pe 20 septembrie, cand va avea loc lansarea in magazine, vor fi produse cam 10 – 15 milioane de unitati.

iPhone 11 va fi produs in 300.000 – 500.000 de unitati zilnic, in functie de numarul de angajati pe care cei de la Foxconn iii au in momentul de fata, Pegatron putand produce deasemenea unele dintre unitati. Avand in vedere ca productia iPhone 11 a inceput deja, este de asteptat ca noi informatii despre telefoane sa apara in presa, impreuna cu imagini de pe liniile de productie, deci ar trebui sa mai aflam unele dintre secretele pe care seria le va avea.

iPhone 11 a INTRAT in Productie pentru Lansarea din Septembrie

iPhone 11 are productia inceputa simultan cu o crestere a productiei de camere triple la compania LG, numarul de angajati care lucreaza pe liniile de productie crescand de nu mai putin de 4 ori peste vara. Avand in vedere ca Foxconn si Pegatron vor produce milioane de telefoane iPhone 11 in urmatoarele saptamani, e nevoie si de milioane de componente pentru ele, deci LG va fi foarte ocupata pana la finalul acestui an.

iPhone 11 va avea camerele triple de la LG, asa cum anul trecut tot coreenii au produs si camera duala folosita in seria iPhone XS, deci nu pot exista surprize din acest punct de vedere. Despre camera tripla din seria iPhone 11 nu se cunosc prea multe inca, asa ca trebuie sa asteptam sa vedem ce anume va mai aparea in perioada urmatoare, pentru ca exista foarte multe necunoscute cu privire la telefoanele Apple.

iPhone 11 este anuntat pentru prezentare in data de 10 septembrie, in timp ce lansarea este asteptata pentru data de 20 septembrie, deci mai avem doar o luna pana cand totul va fi dezvaluit.

27 COMENTARII

  1. iPhone Xs Max nu doar ca ii face fata Note-ului 10 + dar ne arata si faptul ca 4GB RAM sunt insuficienti pentru a tine 5-6 aplicatii deschise in bara .
    Daca iPhone 11 vine cu 4 GB RAM vom avea o problema , Note 10 + cu 12GB RAM o sa umileasca in teste un telefon de ultima generatie de 6000 lei .

  2. Merita vazut ce poate si ce va face
    Probabil tot globul se va uita la event. Multi pentru a sti ce vor cumpara, iar restul sa stie despre ce vor injura. Probabil o sa auzim din nou mesaje gen “superb” iar pe de alta parte cei cu ” zero inovatii”

  3. Da da… cu asa breton si cocoasa doar next level garbage??? O sa se infunde ghena cu iphone 11 nevandute… Probabil vor fi sacrificate la fier vechi???

  4. Eu abia astept sa vad-prostimea cum ofteaza si aplauda frenetic orice “nimic” prezentat de Tim&co… Nu stiu de unde ii aduna pe-cretinii din sala dar sa faci ca toate animalele de la zoo si sa ai orgasme cu asa tech-depasit este incredibil… Oricum nu stiu de ce mai mai mir..i-sheep sunt o specie aparte de-retarzi cu bani…

  5. Așa e, de asta Elon Musk (omul tehnologiei) folosește iPhone și mulți alții. Dacă au bani, înseamnă că au făcut ceva în viață. Tu care nu ai făcut nimic, te mulțumești cu Samsung.

  6. iPhone Xs Max nu doar ca ii face fata Note-ului 10 + dar ne arata si faptul ca 4GB RAM sunt insuficienti pentru a tine 5-6 aplicatii deschise in bara .
    Daca iPhone 11 vine cu 4 GB RAM vom avea o problema , Note 10 + cu 12GB RAM o sa umileasca in teste un telefon de ultima generatie de 6000 lei .

  7. Am inteles ca nu te pricepi la Ip si alte lucruri, dar macar nu ma baga in seama. Pe mine nu ma intereseaza ce aveti de spus
    Din ce observ doar tu insulti persoanele asa cum o facea si Srb

  8. Aici cand cineva isi spune parerea e injurat, pentru mine astia care injura ca sa apere ceva sunt oameni de nimic fara caracter, fara vreo educatie buna … etc … un limbaj de mahala cu care areti doar ce speta joasa esti … nici nu vreau sa stiu urmatoarea generatie a acestor “oamni” cum va fii …

  9. bine ma srb srb , nu vezi ca toti stiu ca tot tu esti? inca putini si ajungi sa ataci iar persoane si sa le umilesti si insulti cum faceai de pe celalalt cont ,

  10. Dupa mine, daca nu il cunosteam personal pe Srb, puteam spune ca tu esti el..la cum injuri si la ce exprimare ai
    O seara placuta, continua asa ca altfel iti pierzi farmecul

  11. Am un “amarat”de motorola aura, cu butoane si 2g dar sunt cel mai fericit ? Asta este adevarata bijuterie nu caricatura aia-ordinara de i11… Tu in afara de a fi un troll-penibil si un fute-vant ce ai facut in viata???

  12. daca il cunosteai? ba cata vrajeala ai in tine? folosesti fix aceleasi cuvinte ca el , acum ajunsesi sa iubesti apple il lauzi pe aici non stop , sapt trecuta laudai android , cata vrajeala poti avea in tine?

  13. Folosim aceleasi cuvinte? Wow, nu ma asteptam tinand cont ca si el este roman ca si mine. Doamne fereste.
    Ok, sunt srb si tu esti srb, nu uita ca srb mai e si admin si tot ce mai spuneati pe aici. Daca te pricepeai sa verifici macar un amarat de Ip.

  14. Folosim aceleasi cuvinte? Wow, nu ma asteptam tinand cont ca si el este roman ca si mine. Doamne fereste.
    Ok, sunt srb si tu esti srb, nu uita ca srb mai e si za1 si tot ce mai spuneati pe aici. Daca te pricepeai sa verifici macar un Ip.

  15. Au și găsit de ce sa râdă, când nu ajungi la strugurasi așa se întâmpla, dar nu-i bai trebuie sa existe și astfel de scursuri… 🙂

  16. Serios? Tu esti acelasi user sau…nici tu nu stii sa afli IP de iesire/provider al unui user inregistrat?
    Sa inteleg ca asa este in Romania? daca cineva nu stie ceva, este automat vrajeala de 2 bani